Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Περισσότερα για το

Το Google γιορτάζει την κυκλοφορία του Final Fantasy VII Rebirth με μια Chocobo έκπληξη

Μια διασκεδαστική δραστηριότητα σας περιμένει στο Google!

Το Final Fantasy VII Rebirth είναι πλέον και επίσημα εδώ, και ολόκληρη η PlayStation κοινότητα γιορτάζει την έλευσή του στο PlayStation 5. Επιπλέον, στα πλαίσια του εν λόγω εορτασμού, την εμφάνισή τους έκαναν και διάφορες όμορφες cross-over εικόνες από άλλες δημοφιλείς σειρές της Square Enix, όπως το Dragon Quest και το SaGa, την πιο αναπάντεχη έκπληξη ωστόσο αποφάσισε να μας προσφέρει η Google.

Συγκεκριμένα, η διάσημη μηχανή αναζήτησης τοποθέτησε ένα διασκεδαστικό easter egg από το Final Fantasy VII Rebirth, το οποίο εμφανίζεται όταν πληκτρολογείτε είτε την λέξη “Chocobo” είτε την φράση “Final Fantasy“. Εκεί, στο κάτω μέρος της οθόνης σας θα έχει προτεθεί ένα κίτρινο κουμπί με ένα Chocobo, το οποίο και μπορείτε να πατήσετε για ένα ευχάριστο δωράκι, ενώ πατώντας το πολλές φορές θα έχετε ακόμη “καλύτερα” αποτελέσματα. Δεν θα σας πούμε ποια είναι αυτά, καθώς δεν θέλουμε να σας χαλάσουμε την έκπληξη!

Μια παρόμοια κίνηση είχε κάνει το Google και για το The Last of Us τον περασμένο Ιανουάριο, οπότε είναι ασφαλές να υποθέσουμε πως θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τέτοιες ευχάριστες εκπλήξεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Το Final Fantasy VII Rebirth είναι πλέον διαθέσιμο, αποκλειστικά για το PlayStation 5.

Latest news
Featured Review

Outcast: A New Beginning | Review

6

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!