Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Η Microsoft σκέφτεται να φέρει το Senua’s Saga: Hellblade 2 στο PlayStation 5

Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή.

Σύμφωνα με μια νέα αναφορά από το The Verge, την οποία έφερε στο φως ο έγκριτος δημοσιογράφος Tom Warren, η Microsoft σκέφτεται να φέρει το Senua’s Saga: Hellblade 2 στην τρέχουσας γενιάς οικιακή κονσόλα της Sony.

Η συγκεκριμένη κίνηση μπορεί να θεωρηθεί λογική για δύο διαφορετικούς λόγους. Ο πρώτος είναι η νέα στρατηγική της Microsoft, η οποία θέλει την εταιρία να φέρνει πολυάριθμους από τους τίτλους της στις κονσόλες της Sony, μιας και εκεί έχουν ήδη καταφέρει μέχρι στιγμής να πουλήσουν έναν τεράστιο αριθμό από αντίτυπα (όπως το Sea of Thieves που τα πάει εξαιρετικά μέχρι στιγμής στο PlayStation 5), κάτι που φυσικά θα μπορούσε να ωφελήσει σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο της Ninja Theory.

Ο δεύτερος είναι το γεγονός πως ο πρώτος τίτλος της σειράς, το Hellblade: Senua’s Sacrifice, κυκλοφόρησε αρχικά ως PlayStation 4 exclusive το 2017, πριν κυκλοφορήσει και για άλλα συστήματα αργότερα, έτσι λοιπόν έχει ήδη χτιστεί ένα παθιασμένο κοινό για την εν λόγω σειρά τίτλων στο οικοσύστημα της Sony.

Για την ώρα όμως δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με σιγουριά αν ο τίτλος θα καταφθάσει όντως στο PlayStation 5, καθώς η σκέψη και η πράξη απέχουν πολύ μεταξύ τους. Αν όμως κάτι τέτοιο πραγματοποιηθεί, θα μπορέσετε να το μάθετε στο PSholics.gr!

Πηγή.

Latest news
Featured Review

Outcast: A New Beginning | Review

6

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!