Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Η τεράστια Big Games Big Deals προσφορά κατέφθασε στο PS Store

Βρείτε χιλιάδες δυνατούς τίτλους σε έως και 80% έκπτωση!

Νέα Τετάρτη, νέα προσφορά στο ψηφιακό κατάστημα της Sony, το PlayStation Store! Αυτήν την φορά έφτασε η σειρά της Big Games Big Deals προσφοράς, η οποία φυσικά (όπως μαρτυράει και το όνομά της) περιλαμβάνει πολυάριθμους εξαιρετικά δυνατούς τίτλους!

Έτσι λοιπόν έχουμε την δυνατότητα να διαλέξουμε ανάμεσα σε περισσότερους από 1.700 PS4 και PS5 τίτλους σε έως και 80% έκπτωση, όπως το Assassin’s Creed Mirage, το Tomb Raider I-III Remastered, το The Crew Motorfest, και πάρα πολλά άλλα.

Όμως, οι εκπτώσεις δεν σταματούν εκεί, καθώς την εμφάνισή της έκανε και η Games Under €15 προσφορά, η οποία μας δίνει την δυνατότητα να βρούμε σχεδόν 1.500 τίτλους των οποίων οι κομμένες τιμές δεν ξεπερνούν τα €15, όπως το Kingdom Come: Deliverance, το Dragon Ball Z: Kakarot, το Crash Team Racing Nitro-Fueled, και άλλα.

Τις αναλυτικές λίστες της κάθε κατηγορίας μπορείτε να βρείτε εδώ (Big Games Big Deals, Games Under €15)

Οι Big Games Big Deals και Games Under €15 θα παραμείνουν διαθέσιμες μέχρι και τις 22 Μαΐου, ενώ μέχρι και το τέλος της ημέρας μπορείτε ακόμη να επωφεληθείτε και από τις May Savings και Games Under €20 προσφορές.

Latest news
Featured Review

Outcast: A New Beginning | Review

6

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!