Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Φήμη – Καθοδόν βρίσκεται νέο trailer για το GTA VI

Κάτι μεγάλο φαίνεται να ετοιμάζει η Rockstar Games.

Για κάτι μεγάλο φαίνεται πως ετοιμάζεται η Rockstar Games, καθώς μια σειρά από διαρροές προδίδουν πως η εταιρία επρόκειτο να δημοσιεύσει νέες πληροφορίες, εικόνες, μέχρι και κάποιο trailer, για τον επερχόμενο και πολυαναμενόμενο τίτλο της, το Grand Theft Auto VI.

Συγκεκριμένα, μια πληθώρα από νέες αναρτήσεις έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα social media τις τελευταίες ώρες, οι οποίες φέρουν αποδείξεις πως η επίσημη ιστοσελίδα του GTA VI έχει ενημερωθεί, και ετοιμάζει το έδαφος για τον εμπλουτισμό της.

Οι ενημερώσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν μήνες μετά την επίσημη ανακοίνωση του τίτλου, και αφορούν τόσο το “πρόσωπο” της ιστοσελίδας όσο και τον κώδικά της, καθώς υπάρχουν πλέον θέσεις για την ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου, για διάφορα νέα screenshots, αλλά και περισσότερα από ένα trailers.

Μετά τον σαματά που προκάλεσαν οι ανυπόμονοι fans, η Rockstar φυσικά έκρυψε τις εν λόγω ενημερώσεις, παρόλα αυτά παρέμειναν ορισμένα URLs, τα οποία όμως οδηγούν σε 404 σελίδες.

Το ενδιαφέρον είναι πως η Take Two, η μητρική εταιρία της Rockstar Games, έχει προγραμματίσει μια οικονομική διάσκεψη για τις 16 Μαΐου, και θα ήταν πολύ λογικό το επόμενο κύμα ανακοινώσεων για το GTA VI να πραγματοποιηθεί κάπου κοντά σε αυτήν την ημερομηνία, όμως δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το αν όντως θα γίνει μέχρι τότε, ή θα περιμένει μέχρι τον Ιούνιο, όπου θα μπορούσε να λάβει μέρος στο Summer Game Fest.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το GTA VI μείνετε συντονισμένοι στους PSholics.gr!

Latest news
Featured Review

Outcast: A New Beginning | Review

6

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!