Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Περισσότερα για το

Καταφθάνουν επίσημα χρωματιστά Console Covers για το PlayStation 5

Η Sony Interactive Entertainment, πάνω από ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία της νέας της κονσόλας, του PlayStation 5, αποκάλυψε και επίσημα τα νέα χρωματιστά Console Covers που θα καταφθάσουν για αυτήν! Επιπλέον, ανακοίνωσε και την κυκλοφορία τριών νέων χρωματισμών για το DualSense, οι οποίοι θα ταιριάζουν με τα εν λόγω Console Covers, κάνοντας έτσι τον αριθμό των συνολικών διαφορετικών χρωματισμών (πέρα από το προκαθορισμένο άσπρο) να φτάνει τους πέντε.

Συγκεκριμένα, τα Midnight Black και Cosmic Red, τα οποία υπάρχουν ήδη σαν διαθέσιμοι χρωματισμοί για το DualSense, αναμένονται να καταφθάσουν μέσα στον Ιανουάριο, ενώ τα Nova Pink, Galactic Purple, και Starlight Blue θα βρουν τον δρόμο τους προς τα καταστήματα μέσα στο πρώτο μισό του 2022. Δείτε τα βίντεο αποκάλυψής τους παρακάτω.

PS5 Console Covers

Dualsense

Στις χώρες όπου θα καταφθάσουν τα παραπάνω προϊόντα κατά τις προαναφερθούσες ημερομηνίες βέβαια δεν συμπεριλαμβάνεται ακόμη η Ελλάδα, μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στους PSholics.gr για την ανακοίνωση της επίσημης κυκλοφορίας τους και στην χώρα μας!

Latest news
Featured Review

Outcast: A New Beginning | Review

6

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!