Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Φήμη – H Bluepoint αναπτύσσει την Remaster έκδοση του Bloodborne

Μια από τις σημαντικότερες ειδήσεις της περασμένης εβδομάδας ήταν αναμφισβήτητα (αν και το περιμέναμε) η εξαγορά της Bluepoint Games από την Sony. Το εν λόγω εκπληκτικά ταλαντούχο στούντιο ανάπτυξης δημιούργησε μερικά από τα πιο αξιόλογα remasters και remakes για τις οικιακές κονσόλες της Sony τα τελευταία χρόνια, έτσι λοιπόν η ενσωμάτωσή του στην οικογένεια των PlayStation Studios είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη, και δεν μπορούμε να μην αναρωτιόμαστε για το επόμενό της project. Όπως αποκαλύψαμε κατά την επίσημη ανακοίνωση της εξαγοράς της, η Bluepoint Games αναπτύσσει κατά πάσα πιθανότητα δύο διαφορετικούς τίτλους, με τον έναν να αποτελεί μια νέα δημιουργία, ενώ τον δεύτερο να βαδίζει στα γνωστά χνάρια των επαναπλασμένων τίτλων. Φυσικά, δεν μπορούμε ακόμη να γνωρίζουμε την φύση του πρώτου από τους δύο τίτλους (ο οποίος δεν θα επρόκειτο απαραίτητα για μια νέα IP), μια νέα φήμη όμως ίσως να μας αποκαλύπτει την φύση του δεύτερου.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Colin Moriarty, τον παρουσιαστή του Sacred Symbols podcast, ο επόμενος τίτλος με τον οποίον θα ασχοληθεί η Bluepoint Games με σκοπό να τον μεταφέρει στο PlayStation 5 θα είναι το Bloodborne. Φυσικά, καθώς ο τίτλος δεν απαιτεί το ίδιο ποσοστό επανασχεδιασμού που δέχθηκε το Demon’s Souls, ίσως να περιμένουμε ένα remaster και όχι ένα remake, όποιο και αν είναι όμως το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι ευπρόσδεκτο.

Μιας και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη κάτι επίσημα ούτε από την Bluepoint Games αλλά ούτε και από την Sony, κρατήστε μικρό καλάθι, και μείνετε συντονισμένοι στους PSholics.gr για οτιδήποτε νεότερο!

Latest news
Featured Review

Outcast: A New Beginning | Review

6

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!