Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Φήμη – H Bend Studio αναπτύσσει έναν ‘ΑΑΑ Live-Service’ τίτλο

Σύμφωνα με καταγραφή του ίδιου του στούντιο.

Το Days Gone, παρόλες τις μικτές ή μέτριες κριτικές που έλαβε και τα χαμηλά -σύμφωνα με την Sony- νούμερα πωλήσεών του, κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο αγαπημένους τίτλους των PlayStation παικτών, κάνοντας την ακύρωση του sequel του ιδιαίτερα οδυνηρή.

Και φυσικά, με την ακύρωση του εν λόγω sequel, η Bend Studio έπρεπε να στρέψει το βλέμμα της προς κάποιο άλλο project, το οποίο όχι μόνο θα μπορέσει να αγαπηθεί τόσο από την ίδια όσο και από τους παίκτες, αλλά και να κερδίσει πίσω την εύνοια της Sony.

Όπως πλέον φαίνεται, η open-world IP στην οποία φημολογούταν πως εργάζεται έχει πλέον μετατραπεί σε έναν AAA Live-Service τίτλο, σύμφωνα τουλάχιστον με μια αγγελία εργασίας της ίδιας της εταιρίας.

Συγκεκριμένα, η Bend Studio αναζητά έναν Lead Project Manager ικανό στην “διαχείριση του πεδίου εφαρμογής του έργου με βάση τις τρέχουσες ταχύτητες της ομάδας και τα χρονοδιαγράμματα ορόσημων”, με ένα από τα βασικά κριτήρια να είναι η “πρακτική εμπειρία ανάπτυξης παιχνιδιών σε ηγετικούς ρόλους για την κυκλοφορία AAA live-service τίτλων”. Πιο συγκεκριμένα, αυτό το άτομο θα πρέπει να έχει ιστορικό “επαναπροσδιορισμού στούντιο από την παραδοσιακή ανάπτυξη “boxed” παιχνιδιών σε live-service στούντιο ανάπτυξης σε βασικό ηγετικό ρόλο”.

Αυτό σημαίνει πως όχι μόνο η Bend Studio θα δημιουργήσει έναν AAA live-service τίτλο, αλλά ίσως μετατραπεί εξολοκλήρου σε ένα live-service στούντιο, γεγονός κάπως ανησυχητικό αν δούμε πως ήταν μέχρι στιγμής οι τελευταίοι μήνες για την Sony όσων αφορά τους ακυρωμένους live-service τίτλους της και το κλείσιμο του London Studio, που εργαζόταν πάνω σε έναν από αυτούς.

Πηγή.

Latest news
Featured Review

Outcast: A New Beginning | Review

6

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!