Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Δείτε το νέο λογότυπο της Bend Studio

Αποκαλύφθηκαν επίσης οι πρώτες πληροφορίες για τον επερχόμενό της τίτλο.

Παρόλο που η SIE Bend Studio φαινόταν το τελευταίο διάστημα πως δεν βρισκόταν ακριβώς εκεί που ήθελε, και συγκεκριμένα να αναπτύσσει το sequel του Days Gone, το εν λόγω αμερικάνικο στούντιο ανάπτυξης μοιάζει πλέον έτοιμο να γυρίσει σελίδα και να συνεχίσει την σταδιοδρομία του ώστε να προσφέρει στους παίκτες μια νέα εμπειρία. Το πρώτο βήμα τους λοιπόν είναι η αποκάλυψη του νέου τους λογότυπου, το οποίο και μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το λογότυπο αυτό αποσκοπεί στην πιο άμεση αναγνώριση της Bend Studio χωρίς την χρήση ονομάτων, αλλά και στην συνεχή προβολή του περιβάλλοντός της και της ιστορίας της με μοντέρνο, αφηρημένο, και μινιμαλιστικό τρόπο, όπως τις βουνοκορφές των Cascade Mountains στο Κεντρικό Όρεγκον όπου το στούντιο εδρεύει, αλλά και τα φουγάρα των ξυλουργείων που αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ιστορίας εκείνου του τόπου.

Πέρα όμως από το λογότυπο, το στούντιο ανάπτυξης της Sony αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας μερικές ακόμη πληροφορίες για το επερχόμενό του δημιούργημα, το οποίο μέχρι πρότινος μας ήταν γνωστό ως μια νέα open-world IP. Ο επερχόμενος αυτός λοιπόν τίτλος έγινε γνωστό ότι θα περιλαμβάνει multiplayer, και θα χτιστεί πάνω στα open-world στοιχεία του Days Gone, προσφέροντάς μας ωστόσο έναν ολότελα διαφορετικό κόσμο τον οποίον περιμένουν πως και πως να τον μοιραστούν μαζί μας.

Για το αν αυτά τα στοιχεία ταιριάζουν με την φήμη που εμφανίστηκε πριν από μερικούς μήνες όπου ήθελε την Bend Studio να αναπτύσσει έναν Men In Black τίτλο δεν μπορούμε να είμαστε απολύτως σίγουροι, φαίνεται λοιπόν πως για την ώρα θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και να τους ευχηθούμε ότι καλύτερο στο επόμενό τους βήμα.

Latest news
Featured Review

Outcast: A New Beginning | Review

6

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!