Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Φήμη – Στα σκαριά η remastered τριλογία του God of War για το PlayStation 5

Με πιθανή κυκλοφορία το 2024!

Σε μια εποχή όπου οι remastered και remake εκδόσεις δημοφιλών τίτλων γίνονται ολοένα και πιο διαδεδομένες, μας φαίνεται παράξενο που η νεότερη οικιακή κονσόλα της Sony δεν έχει αποκτήσει ακόμη κάποια native έκδοση των παλιών God of War τίτλων, κυρίως λόγω του τρόπου με τον οποίον έχει “δέσει” η ιστορία τους με το God of War Ragnarok, αλλά και το πρόσφατο *προσοχή, spoilers* God of War Ragnarok – Valhalla DLC, δείχνοντάς μας πως θα μπορούσε να μοιάζει η Αρχαία Ελλάδα στο PlayStation 5. Όπως όμως φαίνεται, κάτι τέτοιο επρόκειτο να γίνει πραγματικότητα, και μάλιστα σύντομα, καθώς την εμφάνισή της έκανε μια νέα φήμη που αφορά τους πρώτους τρεις God of War τίτλους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Nick Baker του Xbox Sphere, ο οποίος φυσικά ασχολείται κυρίως με τις κονσόλες της Microsoft και όχι της Sony αλλά κατάφερε αυτήν την φορά να κάνει μια εξαίρεση, η αρχική τριλογία με πρωταγωνιστή τον Kratos, και πιο συγκεκριμένα τα God of War (2005 – PS2), God of War II (2007 – PS2), και God of War III (2010 – PS3), θα αποκτήσουν σύντομα remastered εκδόσεις συσκευασμένες σε μια τριλογία για το PlayStation 5.

Επιπλέον, ανέφερε πως η επίσημη ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί το 2024, δεν γνωρίζει ωστόσο αν η κυκλοφορία της τριλογίας θα πραγματοποιηθεί την ίδια χρονιά ή έχει προγραμματιστεί για το 2025.

Αυτό που δεν μπόρεσε να συμπεριλάβει στην αναφορά του ήταν το ποιο στούντιο θα είναι υπεύθυνο για την ανάπτυξη της τριλογίας, καθώς έχουμε τουλάχιστον δύο πιθανές επιλογές, με την πρώτη να είναι φυσικά η SIE Santa Monica Studio, και η δεύτερη να είναι η Bluepoint Games, μιας και η επανακυκλοφορία τίτλων εν μέσω αισθητά βελτιωμένων εκδόσεων είναι το φόρτε του στούντιο.

Όπως και με κάθε φήμη, έτσι και εδώ δεν μπορούμε με σιγουριά να ξέρουμε αν η τριλογία αυτή βρίσκεται όντως υπό ανάπτυξη, και σίγουρα ο Nick Baker έχει κάνει μερικά λάθη στο παρελθόν, μια τέτοια κίνηση όμως από την Sony μοιάζει όχι μόνο εξαιρετικά πιθανή, αλλά και πολύ λογική. Για περισσότερες πληροφορίες λοιπόν μείνετε συντονισμένοι στους PSholics.gr!

Πηγή.

Latest news
Featured Review

Withering Rooms | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!