Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Ανακοινώθηκε και επίσημα η live-action σειρά του God of War

Ετοιμάζεται να καταφθάσει στις μικρές οθόνες από το Amazon Prime.

Με την διάσημη IP της SIE Santa Monica, το God of War, να απολαμβάνει τα καλύτερά της χρόνια λόγω της τεράστιας επιτυχίας τόσο του God of War (2018) όσο και του sequel του, του God of War Ragnarok, είναι λογικό να περιμένουμε από αυτήν όλο και περισσότερο περιεχόμενο. Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη, κυρίως μετά την μεταφορά του The Last of Us στις μικρές οθόνες, το γεγονός πως οι περιπέτειες του Kratos θα αποκτήσουν την live-action μεταχείριση. Παρόλα αυτά, η επίσημη ανακοίνωση είναι ένα εξαιρετικά χαρμόσυνο γεγονός.

Η ανακοίνωση βέβαια είχε πραγματοποιηθεί αρκετά νωρίτερα, καθώς –όπως είχαμε αναφέρει τον Μάιο– ο χρήστης του ResetEra, Nightengale, κατάφερε να παρευρεθεί σε ένα Q&A της Sony όπου αποκαλύφθηκε πως τόσο το God of War όσο και τα Horizon Zero Dawn και Gran Turismo θα αποκτούσαν live-action σειρές από διαφορετικές εταιρίες. Αυτήν την φορά όμως η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε και επίσημα, για τα μάτια της δημοσιότητας, από την Amazon Prime, η οποία δήλωσε πως σε συνεργασία με τις Sony Pictures Television και PlayStation Productions σκοπεύει να δημιουργήσει μια τηλεοπτική σειρά για τους πιο πρόσφατους τίτλους του Kratos.

Συγκεκριμένα, η σειρά θα μας διηγηθεί τα γεγονότα από τον God of War τίτλο του 2018, με τον Kratos και τον Atreus να προσπαθούν να φτάσουν την πιο ψηλή κορυφή του Midgard για να εκπληρώσουν την ευχή της Faye. Στον ρόλο του showrunner και εκτελεστικού παραγωγού θα βρεθεί ο Rafe Judkins από το The Wheel of Time, ενώ οι Mark Fergus και Hawk Ostby των Iron Man και Children of Men αντίστοιχα θα αναλάβουν να γράψουν το σενάριο της σειράς. Τέλος, ο γνωστός σε όλους Cory Barlog θα αναλάβει και αυτός τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού, επιβλέποντας έτσι την πορεία που θα πρέπει να ακολουθήσει η σειρά.

Για την ώρα οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν στην σειρά και η ημερομηνία κατά την οποία θα γίνει διαθέσιμη εν μέσω του Amazon Prime δεν έχουν ανακοινωθεί, μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στους PSholics.gr για οτιδήποτε νεότερο!

Latest news
Featured Review

Rise of the Ronin | Review

7

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!