Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Οι έξι επερχόμενοι Indie τίτλοι που μας προτείνει ο Shuhei Yoshida

Ένα από τα πολλά θετικά που συνόδευσαν το PlayStation 5 κατά την επίσημη κυκλοφορία του, αλλά και επρόκειτο να συνοδεύσουν στο μέλλον, είναι αναμφισβήτητα η πληθώρα εντυπωσιακών και ευχάριστων για τα μάτια, τα αυτιά, τα χέρια, αλλά και την καρδιά τίτλων. Πέρα από τους AAA τίτλους που περιμέναμε πως και πως, όπως το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales και το Demon’s Souls, στην κατηγορία αυτή καταλαμβάνουν αρκετό χώρο και οι indie τίτλοι, όπως το Bugsnax και το The Pathless. Σύμφωνα όμως με τον Shuhei Yoshida, πρώην Πρόεδρο των SIE Worldwide Studios και πλέον επικεφαλής του PlayStation Indies Ιnitiative, μερικοί από τους καλύτερους και πιο όμορφους indie τίτλους του PlayStation 5 βρίσκονται καθοδόν. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτούς, αλλά και στις όμορφες περιγραφές του Yoshida παρακάτω.

Kena: Bridge of Spirits

“Εξερεύνηση, μάχη γεμάτη δράση, ένας όμορφος κόσμος – το Kena: Bridge of Spirits τα έχει όλα. Αλλά αν είσαι σαν εμένα, τα Rot είναι αυτά που θα αιχμαλωτίσουν την καρδιά σου. Συλλέξτε αυτά τα αξιολάτρευτα, μικροσκοπικά πνεύματα και θα σας βοηθήσουν να χειριστείτε το περιβάλλον και να νικήσετε τα διεφθαρμένα πνεύματα καθώς ανακαλύπτετε τα μυστικά του δάσους. Η Kena, η Spirit Guide που ελέγχουν οι παίκτες, κρατά μια ράβδο που μπορεί μαγικά να λειτουργήσει ως τόξο – το οποίο αποκτά φοβερή αίσθηση χάρη στα haptics και τα addaptive triggers του χειριστηρίου DualSense. Καθώς νικάτε τους εχθρούς, τα Rot θα σας συνοδεύσουν στην μάχη, ενισχύοντας τις ικανότητές σας και βοηθώντας σας να επαναφέρετε τη ζωή στο χωριό σας.”

Περισσότερα για τον τίτλο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Το Kena: Bridge of Spirits αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021, για τις οικιακές κονσόλες PlayStation 4 και PlayStation 5.

Nour: Play With Your Food

Ποιο είναι το αγαπημένο σας φαγητό; Στο Nour, μπορείτε επιτέλους να απολαύσετε στιγμές παιχνιδιού με τηγανίτες, boba, ramen και άλλα. Άντε λοιπόν- κάνε ένα τεράστιο χάος και μην ανησυχήσεις για το καθάρισμα. Το στούντιο ανάπτυξης Terrifying Jellyfish ήθελε να κάνει τους παίκτες να πεινάσουν με αυτό το φωτεινό, διαδραστικό πείραμα σε μορφής παιχνιδιού… και δουλεύει πάνω μου! Αυτή η εμπειρία χωρίς τελειωμό σάς επιτρέπει να εξερευνήσετε την αισθητική του φαγητού, καθώς ένα αντιδραστικό soundtrack ρυθμίζει τη διάθεσή σας.

Το Nour: Play With Your Food αναμένεται να κυκλοφορήσει για το PlayStation 5, με άγνωστη για την ώρα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Five Nights at Freddy’s: Security Breach

Κανείς δεν θα σας κρίνει αν αποφασίσετε να παίξετε αυτό το παιχνίδι με τα φώτα αναμμένα. Εάν έχετε παίξει κάποιο από τα άλλα Five Nights at Freddy’s, τότε είστε σίγουρα εξοικειωμένοι με την τρομαχτική ένταση που δημιουργείται καθώς εξερευνείτε μια πιτσαρία γεμάτη με παιχνίδια, τρενάκια και τρομακτικά animatronic πλάσματα. Η τεχνολογία ray tracing κάνει το Security Breach να λάμπει, τραβώντας σας όλο και πιο κοντά σε αυτό το εστιατόριο των τερατωδών ρομπότ που περιμένουν να πεταχτούν μέσα από τις σκιές.

To Five Nights at Freddy’s: Security Breach αναμένεται να κυκλοφορήσει για τις οικιακές κονσόλες PlayStation 4 και PlayStation 5, με άγνωστη για την ώρα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Oddworld: Soulstorm

Το Oddworld: Abe’s Odyssey κυκλοφόρησε στο PlayStation το 1997 με πρωτοποριακά, υψηλού επιπέδου γραφικά και καινοτόμησε στη μίξη μιας ώριμης αφήγησης με την κωμωδία στα βιντεοπαιχνίδια. Με τα θεμέλιά του ως 2D πλατφόρμα δράσης, ο μηχανισμός “game speak” εισήγαγε έναν πρωτόγνωρο τρόπο επικοινωνίας με χαρακτήρες AI, χρησιμοποιώντας μη βίαιους τρόπους. Το Soulstorm συνεχίζει το έπος αυτό ως το 2ο κεφάλαιο του Oddworld Quintology. Ο σχεδιασμός του σε επίπεδο “2.9D” επιτρέπει στους παίκτες να εξερευνήσουν όμορφους, μεγάλους τρισδιάστατους κόσμους με γραμμικό τρόπο, διατηρώντας το δοκιμασμένο gameplay σε μορφή 2D. Με έως και 1.300 διασωσμένους οπαδούς – από τους οποίους περισσότεροι από 20 μπορούν να ακολουθούν το Abe κάθε φορά – καθώς και ένα ελκυστικό σύστημα crafting, μπορείτε να προσεγγίσετε τους γρίφους του παιχνιδιού με τους δικούς σας τρόπους.

Το Oddworld: Soulstorm αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στην άνοιξη του 2021 για τις οικιακές κονσόλες PlayStation 4 και PlayStation 5.

Temtem

Αυτό το MMO συλλογής πλασμάτων κυκλοφόρησε σε μορφή Early Access στο PlayStation 5 αυτόν τον μήνα! Εξερευνήστε νησιά καθώς βρίσκετε και συλλέγετε Temtems, εκπαιδεύστε τα για να νικήσετε την κακή φυλή ονόματι Belsoto και κάντε τα όλα, καθώς ταξιδεύετε σε έναν κόσμο γεμάτο με άλλους παίκτες. Συνεργαστείτε για να ταξιδέψετε μαζί ή να πολεμήσετε ο ένας τον άλλον για να γίνετε ο καλύτερος δαμαστής temtem. Αυτή η ζωηρή περιπέτεια παρέχει επίσης πολλούς τρόπους για να προσαρμόσετε τον χαρακτήρα σας καθώς ξεκλειδώνετε νέα αντικείμενα εμφάνισης, τα οποία επιτρέπουν στην προσωπικότητά σας να λάμψει. Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκίνησα και εγώ αυτή την περιπέτεια για να γίνω ο απόλυτος δαμαστής Temtem και δεν μπορώ να περιμένω να αντικρύσω το τελικό αποτέλεσμα κατά την επίσημη κυκλοφορία του.

Το Temtem αναμένεται να κυκλοφορήσει και επίσημα στις 21 Ιανουαρίου του 2021 για το PlayStation 5, ενώ ήδη υπάρχει διαθέσιμο στο Early Access στάδιό του.

Disco Elysium: The Final Cut

Το Disco Elysium είναι ένα βραβευμένο RPG με έναν ηθικά αμφισβητήσιμο πρωταγωνιστή, έναν μυστηριώδη κόσμο και ένα περίεργα ενδιαφέρον σύστημα προόδου. Ενθουσιάστηκα πολύ όταν ανακοινώθηκε το Final Cut για το PlayStation στα The Game Awards αυτόν τον μήνα! Κατά την διάρκεια της επίλυσης ενός μυστηρίου δολοφονίας ως ντετέκτιβ που πάσχει από αμνησία, η ανάπτυξη των δεξιοτήτων του χαρακτήρα σας σε αυτό το RPG παίρνει μια περίεργη ανατροπή καθώς αυτές οι ίδιες δεξιότητες θα προσπαθήσουν να επηρεάσουν τον ντετέκτιβ με τον εσωτερικό διάλογο. Είναι ένα σκοτεινό, συναρπαστικό ταξίδι και δεν μπορούμε να περιμένουμε να παίξετε με πλήρη φωνητική δράση και άλλες βελτιώσεις τον Μάρτιο.

Το Disco Elysium: The Final Cut αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2021 για τις οικιακές κονσόλες PlayStation 4 και PlayStation 5.

Πηγή.

Latest news
Featured Review

Outcast: A New Beginning | Review

6

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!