Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Εμφανίστηκε κρυφό λογότυπο στο Crash Bandicoot 4: It’s About Time

Ο αγαπημένος μας Crash και ο γεμάτος φαντασία και δράση κόσμος του δεν θα πάψουν ποτέ να μας εκπλήσσουν. Ούτε όμως και τα μυστικά του. Όπως αναφέραμε και στο review μας για το Crash Bandicoot 4: It’s About Time, το επίπεδο δυσκολίας του τίτλου κατάφερε να φτάσει στα ύψη, με μόνο τους πιο απαιτητικούς παίκτες να ολοκληρώνουν με επιτυχία τον τίτλο με 106%. Ε λοιπόν σε αυτούς τους εξαιρετικά υπομονετικούς και απαιτητικούς παίκτες οι Activision και Toys for Bob προσέφεραν ένα ακόμη καλά κρυμμένο Easter Egg, το οποίο και μπορεί να αποδειχθεί υψίστης σημασίας.

Μόλις καταφέρει ένας παίκτης να ολοκληρώσει την ιστορία με 106% και επιστρέψει στην αρχική πίστα στην παραλία, θα έχει την δυνατότητα να χτυπήσει την τηλεόραση, η οποία θα προβάλει τα λογότυπα από τους τέσσερεις βασικούς Crash Bandicoot τίτλους. Λίγα κλάσματα δευτερολέπτου όμως πριν απενεργοποιηθεί, μια ακόμη εικόνα θα κάνει την εμφάνισή της, από ένα μυστήριο και μέχρι τώρα άγνωστο λογότυπο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο που περιλαμβάνει την εικόνα αυτή, όπως επίσης και να ρίξετε μια ματιά στο ίδιο το λογότυπο παρακάτω.

unknown Εμφανίστηκε κρυφό λογότυπο στο Crash Bandicoot 4: It's About Time Activision | Crash Bandicoot 4: It's About Time | Toys for Bob

Προφανώς το λογότυπο αυτό δεν μας θυμίζει κάτι, καθώς δεν έχει εμφανιστεί ξανά σε κάποιον προηγούμενο Crash Bandicoot τίτλο, οπότε μπορεί να υποδεικνύει την συνέχεια στην ιστορία του ζωηρού μας μαρσιποφόρου. Η πιο προφανής θεωρία μας παραπέμπει στο Crash Bandicoot 5, ίσως όμως να είναι πολύ νωρίς για να το έχουμε στο νου μας. Ακόμη, θα μπορούσε να αναφέρεται στο remake του Crash Bash που κυκλοφόρησε για το PlayStation 1. Μέχρι στιγμής όμως οι κυρίαρχες σκέψεις τείνουν προς κάποιον multiplayer τίτλο ή και expansion, με το πορτοκαλί και το μπλε γύρω από το Wumpa Fruit να υποδηλώνει τις δύο ομάδες. Ότι και να σημαίνει πάντως, φαίνεται πως ο Crash δεν πρόκειται να πάει πουθενά.

Latest news
Featured Review

Withering Rooms | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!