Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Διέρρευσε η έλευση του The Lord of the Rings Online στο PlayStation 5

Ύστερα από την απόκτηση της Daybreak Games, διάσημη για τα EverQuest, PlanetSide 2, DC Universe Online και The Lord of the Rings Online, από την Σουηδική εταιρία Enad Global 7, την εμφάνισή της έκανε μια επενδυτική παρουσίαση η οποία αποκαλύπτει μια σειρά από ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις μελλοντικές κινήσεις της εταιρίας. Εκτός από τα στατιστικά των προαναφερθέντων και μερικών ακόμη τίτλων για το κοινό τους και τις εισπράξεις τους, μεγαλύτερο ενδιαφέρον προκάλεσαν οι αναβαθμίσεις που επρόκειτο να λάβουν τα DC Universe Online και The Lord of the Rings Online.

Συγκεκριμένα, το DCUO αναμένεται να αποκτήσει νέα πιο μοντέρνα εμφάνιση, νέο ογκώδης περιεχόμενο και θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 5, ενώ το LOTRO θα αποκτήσει αρκετές αναβαθμίσεις στην εμφάνιση και στον τεχνικό τομέα, με την εταιρία να μεταφέρει τον τίτλο στο PlayStation 5 για να μεγαλώσει τα κέρδη της λόγω της σειράς Lord of the Rings που βρίσκεται υπό ανάπτυξη από τo Amazon.

Φυσικά, είναι δύσκολο να φανταστούμε τον τρόπο με τον οποίον θα γίνει η μεταφορά αυτή στην νέα οικιακή κονσόλα της Sony, καθώς το LOTRO ξεχωρίζει για την τεράστια λίστα με επιθέσεις που μπορούν να χρησιμοποιήσουν ταυτόχρονα οι παίκτες σε πραγματικό χρόνο, ευελπιστούμε όμως για το καλύτερο.

Το DC Universe Online αναμένεται να λάβει τις εν λόγω αναβαθμίσεις στο τέταρτο τρίμηνο του 2021, ενώ το The Lord of the Rings Online θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 5 το 2022.

Latest news
Featured Review

Outcast: A New Beginning | Review

6

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!