Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Φήμη – Υπό ανάπτυξη βρίσκεται ένας free to play Assassin’s Creed τίτλος

Ακολουθώντας την κυκλοφορία του Hyper Scape, αλλά και την ανακοίνωση του The Division: Heartland, η εταιρία ανάπτυξης και έκδοσης βιντεοπαιχνιδιών Ubisoft αποκάλυψε πως σκοπεύει να δημιουργήσει περισσότερους free-to-play τίτλους, στρέφοντας εν μέρη την προσοχή της μακριά από τους AAA τίτλους. Η εν λόγω απόφαση της εταιρίας δημιούργησε μια σειρά από φήμες, με την μια από αυτές να ξεχωρίζει ανάμεσά τους, τόσο για το περιεχόμενό της όσο και για τις πηγές της.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος για τις μέχρι τώρα επιβεβαιωμένες διαρροές του YouTuber Shpeshal_Nick, ο οποίος μίλησε πρόσφατα και για την αποκλειστικότητα του επόμενου Bioshock στο PlayStation, η Ubisoft αναπτύσσει το τελευταίο διάστημα έναν free-to-play Assassin’s Creed τίτλο. Ανέφερε πως η εν λόγω πληροφορία κατέφθασε από τρεις διαφορετικές πηγές και πως δεν πιστεύει πως θα επρόκειτο για την αμέσως επόμενη προσθήκη στην διάσημη σειρά τίτλων, γνωρίζει όμως πως ο τίτλος θα είναι multiplayer και θα δίνει την δυνατότητα στους παίκτες να παίζουν μαζί και να ολοκληρώνουν raids δωρεάν, χωρίς ωστόσο ο τίτλος να παίρνει την μορφή ενός MMO.

Καθώς φυσικά δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα από την Ubisoft, μείνετε συντονισμένοι στους PSholics.gr για οτιδήποτε νεότερο!

Πηγή.

Latest news
Featured Review

Outcast: A New Beginning | Review

6

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!