Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Φήμη – Πετάει για… 2025 ο Star Wars τίτλος της Ubisoft

Ή ακόμη και αργότερα.

Παρόλο που μια πληθώρα παικτών χάρηκαν με το φημολογούμενο περιεχόμενο της επερχόμενης γιγαντιαίας παρουσίασης της Ubisoft (για την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ), μια βάση θαυμαστών έμεινε στο ράφι, καθώς ο τίτλος που τους αφορά δεν έκανε την εμφάνισή του μέσα στην εκτενή εκείνη λίστα. Αναφερόμαστε φυσικά στον open-world Star Wars τίτλο της γαλλικής εταιρίας ανάπτυξης και έκδοσης, η ανακοίνωση του οποίου πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2021 μαζί με τις πληροφορίες πως βρισκόταν σε ένα εξαιρετικά πρώιμο στάδιο ανάπτυξης.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Henderson που σύνταξε την προαναφερθούσα λίστα, ο λόγος για τον οποίον δεν συμπεριέλαβε τον εν λόγω Star Wars τίτλο σε αυτήν την λίστα είναι πως επρόκειτο για τον πιο “μακρινό” τίτλο της Ubisoft, με την ημερομηνία έλευσής του να έχει τοποθετηθεί το νωρίτερο στο απομακρυσμένο 2025.

Βέβαια, το κενό δεν φαντάζει τόσο μεγάλο μέχρι τότε, καθώς περιμένουμε ακόμη τους τρεις Star Wars τίτλους από την Respawn Entertainment, το Star Wars: Knights of the Old Republic Remake, το LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, αλλά και το Star Wars Eclipse, το οποίο ωστόσο θα αργήσει ακόμη περισσότερο.

Latest news
Featured Review

Outcast: A New Beginning | Review

6

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!