Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Φήμη – Μέσα στον Φεβρουάριο θα πραγματοποιηθεί το επόμενο PlayStation Event

Ένας από τους σημαντικότερους μήνες για την κοινότητα του PlayStation βρίσκεται καθοδόν, καθώς ο Φεβρουάριος μας επιφυλάσσει το Horizon Forbidden West, το Elden Ring, το Dying Light 2: Stay Human, το Sifu και πολλούς ακόμη εκπληκτικούς τίτλους και, όπως φαίνεται, οι κυκλοφορίες των εν λόγω τίτλων δεν θα είναι η μοναδική αξιομνημόνευτη εμπειρία εκείνων των ημερών, καθώς είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί ένα νέο PlayStation Event από την Sony.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον διάσημο για τις μέχρι τώρα επιβεβαιωμένες διαρροές του leaker Tom Henderson στο Twitter, η Sony ετοιμάζει μια νέα παρουσίαση για το PlayStation και τους τίτλους που θα καταφθάσουν σε αυτό, με τις εκδηλώσεις του μήνα αλλά και τις παρουσιάσεις που είχαν διεξαχθεί τα προηγούμενα χρόνια να την προδίδουν. Επιπλέον, ανέφερε πως λογικά θα επρόκειτο για ένα ακόμη State of Play, θα μπορούσε όμως να εξελιχθεί σε κάτι πολύ περισσότερο.

Είναι λοιπόν πιθανό να δούμε νέο εκτεταμένο gameplay υλικό από το Horizon Forbidden West, ίσως και του Gran Turismo 7, ενώ οποιαδήποτε αναφορά του PlayStation VR2 φαίνεται πολύ δύσκολη (αλλά όχι απίθανη). Η διάρκεια της εκδήλωσης και τον φόρτο συμμετέχοντος υλικού θα συγκριθεί λογικά με την περσινή εκδήλωση που μας αποκάλυψε για πρώτη φορά τα Final Fantasy VII Remake Intergrade και Sifu, ενώ ανακοίνωσε και την έλευση του Oddworld: Soulstorm στο PlayStation Plus, θα ήταν συνεπώς σωστό να προετοιμαστούμε για πολλές εκπλήξεις.

Καθώς φυσικά δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα από την Sony, μείνετε συντονισμένοι στους PSholics.gr για οτιδήποτε νεότερο!

Latest news
Featured Review

Outcast: A New Beginning | Review

6

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!