Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Φήμη – Διέρρευσε το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Assassin’s Creed

Παρόλο που η τελευταία προσθήκη στην διάσημη σειρά τίτλων Assassin’s Creed, με την ονομασία Assassin’s Creed Valhalla κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες, και η εταιρία ανάπτυξής της συνεχίζει να την εμπλουτίζει με περιεχόμενο και σημαντικές ενημερώσεις, οι φήμες και οι διαρροές για το κεφάλαιο που θα ακολουθήσει δεν έχουν σταματημό. Μια από αυτές φαίνεται να αποκαλύπτει τόσο τις τοποθεσίες και την χρονολογία, όσο και τα γεγονότα αλλά και το όνομα ενός εκ των χαρακτήρων του άγνωστου ακόμη επερχόμενου τίτλου.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος Youtuber και insider ονόματι Jonathan, ο οποίος είχε μάλιστα αποκαλύψει μια πληθώρα πληροφοριών για το Assassin’s Creed Valhalla πριν αυτές ανακοινωθούν επίσημα από την Ubisoft, δήλωσε μέσα από ένα πρόσφατο βίντεο το οποίο και μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, πως το επόμενο Assassin’s Creed επρόκειτο να κυκλοφορήσει το 2022, και θα μας επιστρέφει στην γνώριμη ιστορική εποχή της Γ’ Σταυροφορίας, ακολουθώντας συνεπώς τα γεγονότα του πρώτου τίτλου της σειράς που κυκλοφόρησε το 2007 για το PlayStation 3. Ο εν λόγω τίτλος θα εκτείνεται χρονικά από το 1191 έως το 1199, παρουσιάζοντάς μας την ζωή του Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου, με τις τοποθεσίες που πιθανώς θα εξερευνήσουμε να είναι το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, η Σόφια της Βουλγαρίας και η Κέρκυρα. Ακόμη, γίνεται αναφορά και στο όνομα Edmund, το οποίο μπορεί να αποτελεί το όνομα του πρωταγωνιστή.

Καθώς δεν υπάρχουν ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση από την Ubisoft, μείνετε συντονισμένοι στους PSholics.gr για οτιδήποτε νεότερο!

Latest news
Featured Review

Outcast: A New Beginning | Review

6

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!