Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Το Mortal Kombat 1 αποκτά δωρεάν Σαββατοκύριακο

Δοκιμάστε τον τίτλο χωρίς επιπλέον χρέωση!

Η εκδότρια εταιρία Warner Bros. Games και το στούντιο ανάπτυξης NetherRealm Studios ανακοίνωσαν πως ο fighting τίτλος τους, Mortal Kombat 1 επρόκειτο να αποκτήσει ένα δωρεάν Σαββατοκύριακο πάρα πολύ σύντομα, δίνοντας την δυνατότητα στους παίκτες να δοκιμάσουν τον τίτλο χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση!

Συγκεκριμένα, από τις 7 μέχρι και τις 11 Μαρτίου, οι παίκτες θα αποκτήσουν πρόσβαση σε διάφορα single-player και online multiplayer modes του τίτλου, όπως δύο ώρες από το campaign, ολόκληρο το Tutorial του Invasions mode, και φυσικά online multiplayer με δυνατότητα πλέον για cross-platform.

Από το εν λόγω δωρεάν trial εξαιρούνται φυσικά οι Omni-Man, Quan Chi, και Peacemaker DLC χαρακτήρες, όμως θα έχουμε πρόσβαση σε ολόκληρο το launch line-up χαρακτήρων.

Να τονίσουμε φυσικά πως για να μπορέσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο online multiplayer κομμάτι του Mortal Kombat 1 θα πρέπει να έχετε ενεργή συνδρομή στο PlayStation Plus, όπως και με κάθε online τίτλο, κάτι που φυσικά δεν απαιτείται για το single player ή το local multiplayer.

Latest news
Featured Review

Outcast: A New Beginning | Review

6

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!