Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Το Alone in the Dark: The New Nightmare έρχεται στο PS Plus Premium

Σύμφωνα με πρόσφατο λάθος της Sony.

Πριν από μια μόλις ημέρα μάθαμε ποιοι τίτλοι θα καταφθάσουν στις PS Plus Extra και PS Plus Premium βαθμίδες της συνδρομητικής υπηρεσίας της Sony, και παρόλο που οι κλασικοί τίτλοι του PS Plus Premium παραμένουν λίγοι, αυτήν την φορά αποκτήσαμε αρκετά ποιοτικές προσθήκες, κυρίως χάρη στα Legend of Mana και Secret of Mana.

Όπως όμως φαίνεται, επρόκειτο να αποκτήσουμε πολύ σύντομα μια ακόμη εξαιρετικά δυνατή προσθήκη, και πιο συγκεκριμένα το Alone in the Dark: The New Nightmare που κυκλοφόρησε το 2001 για το πρώτο PlayStation (και λίγους μήνες αργότερα και για το PlayStation 2 αποκλειστικά στην Ευρώπη).

Ο λόγος για τον οποίον πιστεύουμε πως θα αποκτήσουμε την εν λόγω κλασική προσθήκη σύντομα είναι πως ο τίτλος συμπεριλήφθηκε στην λίστα με τις νέες προσθήκες των PS Plus Extra/Premium για τον τρέχοντα μήνα από τον επίσημο λογαριασμό του PlayStation UK στο Twitter. Η ανάρτηση αυτή υπέστη επεξεργασία λίγο αργότερα, με τον τίτλο να μην εμφανίζεται πια σε αυτήν, όμως αυτό δεν είναι το μόνο μας στοιχείο, καθώς η προσθήκη του Alone in the Dark: The New Nightmare στο PS Plus Premium αναφέρθηκε και από το PlayStation Access, το ημιεπίσημο κανάλι της Sony στο YouTube, με το βίντεο να αφαιρεί επίσης την αναφορά λίγο αργότερα.

Φαίνεται λοιπόν πως ο τίτλος θα προστεθεί στην υπηρεσία πολύ σύντομα, λογικά μέσα στον επόμενο μήνα, ώστε να προετοιμάσει το έδαφος και για το Alone in the Dark Remake που καταφθάνει τον Μάρτιο, και απλώς η ανακοίνωσή του έγινε νωρίτερα από το προγραμματισμένο εν μέσω των δύο αυτών λογαριασμών.

Για την επίσημη ανακοίνωση, όπως επίσης και όλες τις ανακοινώσεις σχετικά με το PS Plus, μείνετε συντονισμένοι στους PSholics.gr!

Πηγή.

Latest news
Featured Review

Outcast: A New Beginning | Review

6

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!