Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Περισσότερα για το

Το 80% των disc πωλήσεων του Call of Duty: Modern Warfare III ανήκουν μέχρι στιγμής στο PlayStation

Η παράδοση δύσκολα αλλάζει.

Η Call of Duty σειρά τίτλων έχει καταφέρει φέτος να διχάσει σε τεράστιο βαθμό τους PlayStation παίκτες, καθώς παρόλο που το Call of Duty: Modern Warfare III αποτέλεσε έναν από τους χειρότερους σύμφωνα με τους κριτικούς CoD τίτλους όλων των εποχών, πολλοί παίκτες εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους στο ενδεχόμενο να χάσουν την σειρά αυτή από την κονσόλα που προτιμούν, ύστερα από την εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft.

Μέχρι στιγμής, οι παίκτες αυτοί νιώθουν μια σχετική ασφάλεια με το γεγονός πως η Microsoft δήλωσε πως το Call of Duty θα παραμείνει στο PlayStation για τα επόμενα τουλάχιστον 10 χρόνια, το ενδιαφέρον όμως ίσως και να κρύβεται πίσω από την λέξη “τουλάχιστον”, μιας και οι πρόσφατες πωλήσεις του νέου CoD τίτλου μπορεί να αποδεικνύουν πως η σειρά θα παραμείνει στο PlayStation για πολύ, πολύ περισσότερο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με επίσημες καταγραφές που έγιναν σήμερα διαθέσιμες μετά το πρώτο Σαββατοκύριακο από την επίσημη κυκλοφορία του τίτλου, οι φυσικές (disc) πωλήσεις του Call of Duty: Modern Warfare III στο Ηνωμένο Βασίλειο ανήκουν μέχρι στιγμής ως επί το πλείστον στο PlayStation, αγγίζοντας το 80%! Το PlayStation 5 φυσικά άρπαξε το 72%, χάρη κυρίως στα PlayStation 5 bundles που έγιναν διαθέσιμα στην αγορά, με το PlayStation 4 να απολαμβάνει το άλλο 8%, ενώ το υπόλοιπο 20% ανήκει στις Xbox κονσόλες.

Επιπλέον καταγραφές ανέφεραν πως οι φυσικές πωλήσεις του τίτλου αντικρύζουν μια πτώση 25% σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το Call of Duty: Modern Warfare II, ενώ για την ώρα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα ποσοστά των ψηφιακών πωλήσεων.

Εσείς αγοράσατε το Call of Duty: Modern Warfare III;

Πηγή.

Latest news
Featured Review

Outcast: A New Beginning | Review

6

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!