Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Τα πρόσωπα των παιδιών στο Assassin’s Creed Valhalla είναι τροφή για εφιάλτες

Όλοι ξέρουμε πως τα παιδιά στους horror τίτλους μπορούν να γίνουν απίστευτα τρομαχτικά, με το γέλιο τους, τα κατάμαυρα μάτια τους και το συνολικό παρουσιαστικό τους να μας προσφέρουν το λιγότερο μια ολόσωμη ανατριχίλα. Τι συμβαίνει όμως με τα παιδιά στο Assassin’s Creed Valhalla; Παρόλο που ο κάθε άλλο παρά τρομαχτικός τίτλος της Ubisoft δέχτηκε πρόσφατα ένα τεράστιο update το οποίο διόρθωσε αρκετές πτυχές του τίτλου και βελτίωσε κατά πολύ την επίδοσή του στο PlayStation 5, ο κόσμος δεν μπορεί να σταματήσει να μιλάει για μερικά από τα προσωπάκια των παιδιών που μόνο γλυκά δεν είναι.

2020 11 30 160342 Τα πρόσωπα των παιδιών στο Assassin's Creed Valhalla είναι τροφή για εφιάλτες Assassin's Creed Valhalla | Ubisoft | Ubisoft Montreal

Μερικά από αυτά είναι απλώς παράξενα, κάποια μπορούν και κοιτάξουν μέσα στην ψυχή σου, ενώ το κάτω αριστερά φαίνεται πως μόλις κατέφθασε στον κόσμο του Assassin’s Creed Valhalla από τα έγκατα της Γης. Όταν τα πρόσωπα αυτά συνδυάζονται και με ένα σπάνιο glitch, το οποίο κάνει τα παιδιά πιο ψηλά και από τον πρωταγωνιστή μας, οι εφιάλτες δεν αργούν να ξεκινήσουν.

Φυσικά, μόνο λίγα από τα παιδιά του συγκεκριμένου τίτλου κατέχουν αυτό το παρουσιαστικό, καθώς η πλειοψηφία τους είναι απόλυτα φυσιολογική, έτσι η σποραδική τους εμφάνιση δεν ρίχνει ποιοτικά τον τίτλο, απλώς προσφέρει στους παίκτες μερικές ενδιαφέρουσες στιγμές καθώς παλεύουν για να ολοκληρώσουν το πεπρωμένο τους ως Βίκινγκς.

Latest news
Featured Review

Outcast: A New Beginning | Review

6

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!