Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Πανικό προκαλεί το νέο tweet της Sony για το Bloodborne

Τι κρύβεται πίσω από αυτήν την δημοσίευση;

Ένα πράγμα που οι παίκτες παρακαλούν να αποκτήσουν εδώ και χρόνια είναι ένα Remaster ή έστω μια native PS5 έκδοση του πολυαγαπημένου τους Bloodborne, το οποίο κατάφερε να γράψει ιστορία μετά την κυκλοφορία του τον Μάρτιο του 2015 για το PlayStation 4. Οι παρακλήσεις μας είναι κάτι παραπάνω από ηχηρές, και σίγουρα η Sony τις έχει ακούσει, παρόλα αυτά δεν έχουμε αποκτήσει ακόμη κάποια ανακοίνωση για μια νέα έκδοση. Το γεγονός αυτό κάνει το νέο tweet της Sony για τον τίτλο ακόμη πιο παράξενο, και μας τροφοδοτεί με νέες ελπίδες, κι ας ξέρουμε πως μπορεί να μην σημαίνει τίποτα.

Συγκεκριμένα, η Sony (και δεν αναφερόμαστε στην Sony Interactive Entertainment αλλά την μαμά Sony) δημοσίευσε πριν από μερικές ώρες ένα tweet το οποίο περιείχε μια εξαιρετικά ζουμαρισμένη και “κοκκώδης” εικόνα, και ρωτούσε τους παίκτες αν γνώριζαν από πιο PlayStation Game Cover προερχόταν. Φυσικά, δεν άργησε να αποκαλυφθεί πως η εικόνα άνηκε στο Bloodborne, και οι χρήστες του Twitter αποφάσισαν να βομβαρδίσουν το εν λόγω tweet με την αντίστοιχη απάντηση αλλά και τις σκέψεις τους για το τί ακριβώς σημαίνει αυτή η δημοσίευση. Το πιο παράξενο (και ελπιδοφόρο για εμάς) ωστόσο ήταν το γεγονός πως η Sony αποφάσισε να διαγράψει το tweet αυτό λίγο αργότερα, ίσως γιατί κάτι πολύ μεγαλύτερο μπορεί να κρύβεται πίσω του. Ευτυχώς η δημοσίευση διασώθηκε και μπορείτε να την βρείτε παρακάτω.

bloodborne sony tweet Πανικό προκαλεί το νέο tweet της Sony για το Bloodborne Bloodborne | Sony | Sony Interactive Entertainment

Εσείς τι πιστεύετε πως κρύβεται πίσω από την ανακοίνωση; Θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις για τον τίτλο στο μέλλον;

Latest news
Featured Review

Outcast: A New Beginning | Review

6

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!