Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Περισσότερα για το

Μάθαμε πόσο θα κοστίζει το The Last of Us Part II Remastered


Το The Last of Us Part II Remastered έχει ανακοινωθεί πλέον με κάθε επισημότητα, με τους φίλους της σειράς και του PlayStation 5 να το περιμένουν στις 19 Ιανουαρίου του 2024.

Όσοι είναι κάτοχοι της PlayStation 4 έκδοσης του τίτλου, θα μπορέσουν με μόλις 10€ να αναβαθμίσουν στην αντίστοιχη του PlayStation 5, ενώ επίσης έγινε γνωστό από την ίδια την Sony πως θα υπάρχει και η δυνατότητα για μεταφορά των saves.

Το The Last of Us Part II Remastered θα κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, στην standard edition και την W.L.F. Edition. Η W.L.F. Edition θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά μέσω του PlayStation Direct σε επιλεγμένες χώρες και θα περιέχει ένα SteelBook. τέσσερα Enamel Pins, ένα Washington Liberation Front Patch και 47 Society of Champions Trading Cards, που περιλαμβάνουν οκτώ holographic cards.

Ερωτηματικό ωστόσο αποτελούσε η τιμή του τίτλου, καθώς κατά την ανακοίνωσή του δεν έγινε γνωστό. Σήμερα λοιπόν μάθαμε πως η standard edition του The Last of Us Part II Remastered θα κυκλοφορήσει στην τιμή των 49,99€, με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν αύριο, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου του 2023.

Latest news
Featured Review

Outcast: A New Beginning | Review

6

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!