Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Η υποστήριξη του PlayStation VR2 συνεχίζεται με νέο κύμα τίτλων

Δείτε τους έξι νέους τίτλους που θα καταφθάσουν σε αυτό!

Είναι πλέον ευρέως γνωστό πως το PlayStation VR2, το νέο σύστημα εικονικής πραγματικότητας της Sony, επρόκειτο για ένα από τα καλύτερα και πιο επαναστατικά VR συστήματα αυτήν την στιγμή στην αγορά, προσφέροντας πολυάριθμα χαρακτηριστικά που συμβάλλουν σε τεράστιο βαθμό στην εμβύθιση των παικτών, όπως το haptic feedback τόσο στα Sense χειριστήρια όσο και στην κεφαλή του συστήματος, αλλά και μια πληθώρα διασκεδαστικών και ιδιαίτερων τίτλων για όλα τα γούστα. Και, όπως φαίνεται, η υποστήριξη του εν λόγω συστήματος δεν θα φρενάρει σύντομα, καθώς στον ορίζοντα βρίσκονται -πέρα από αρκετούς ήδη προγραμματισμένους για κυκλοφορία τίτλους όπως τα The 7th Guest VR, Bulletstorm VR και Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord- μια σειρά από νέους αλλά και ήδη γνωστούς τίτλους που σίγουρα θα λατρέψουμε.

Έτσι λοιπόν η Sony αποφάσισε να αναδείξει αυτούς τους τίτλους μέσα από μερικές νέες αναρτήσεις στο PlayStation Blog, ώστε να πάρουμε μια νέα γεύση από τα διαμάντια που θα κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους μήνες. Δείτε τα παρακάτω.

Among Us VR

Το στούντιο ανάπτυξης και έκδοσης βιντεοπαιχνιδιών Innersloth και το στούντιο ανάπτυξης Shcell Games ανακοίνωσαν πως ο δημοφιλής survival multiplayer τίτλος τους, Among Us VR, επρόκειτο να κυκλοφορήσει για το PlayStation VR2 στην τιμή των €9.99. Η μέχρι πρότινος ανακοινωμένη PSVR έκδοσή του έχει πλέον ακυρωθεί. Δείτε ένα νέο trailer για τον τίτλο παρακάτω.

Το Among Us VR αναμένεται να κυκλοφορήσει για το PlayStation VR2, σε άγνωστη για την ώρα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Heroes of Forever

Το βρετανικό στούντιο ανάπτυξης και έκδοσης βιντεοπαιχνιδιών Lucky Mountain Games ανακοίνωσε τον επερχόμενο arcade cover shooter τίτλο του, Heroes of Forever. Δείτε το trailer ανακοίνωσής του παρακάτω.

Το Heroes of Forever αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024 για το PlayStation VR2.

Journey to Foundation

Το στούντιο ανάπτυξης και έκδοσης βιντεοπαιχνιδιών Archiact δημοσίευσε ένα νέο trailer για τον επερχόμενο Sci-Fi adventure τίτλο του, Journey to Foundation, ανακοινώνοντας παράλληλα και την ημερομηνία κατά την οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει. Δείτε το παρακάτω.

Το Journey to Foundation αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου για το PlayStation VR2.

The Foglands

Η εταιρία ανάπτυξης και έκδοσης βιντεοπαιχνιδιών Well Told Entertainment δημοσίευσε ένα νέο trailer για τον επερχόμενο roguelike first-person shooter τίτλο της, The Foglands, ανακοινώνοντας παράλληλα τόσο την ημερομηνία κατά την οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει, όσο και την νέα του PS5 έκδοση. Απολαύστε το παρακάτω.

Το The Foglands αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου για τα PlayStation 5 και PlayStation VR2.

Tiger Blade

Η εκδότρια εταιρία Big Sugar και το στούντιο ανάπτυξης Ikimasho δημοσίευσε ένα νέο trailer για τον επερχόμενο action τίτλο τους, Tiger Blade, ανακοινώνοντας παράλληλα και την ημερομηνία κατά την οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει. Δείτε το παρακάτω.

Το Tiger Blade αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου για το PlayStation VR2.

Tin Hearts VR

Η εκδότρια εταιρία Wired Productions και το στούντιο ανάπτυξης Rogue Sun δημοσίευσαν ένα νέο trailer για τον puzzle adventure τίτλο τους, Tin Hearts, ανακοινώνοντας παράλληλα πως ένα νέο δωρεάν demo για την PlayStation VR2 έκδοσή του θα γίνει διαθέσιμο στις 2 Νοεμβρίου. Δείτε το παρακάτω.

Το Tin Hearts VR αναμένεται να κυκλοφορήσει για το PlayStation VR2, σε άγνωστη για την ώρα ημερομηνία κυκλοφορίας.


Ποια από τις σημερινές PlayStation VR2 ανακοινώσεις ήταν η αγαπημένη σας;

Latest news
Featured Review

Withering Rooms | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!