Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Για κυκλοφορία το 2027 έχει προγραμματιστεί το Final Fantasy VII Remake Part III

Σύμφωνα με την ίδια την Square Enix.

Μιας και δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που κυκλοφόρησε το Final Fantasy VII Rebirth, είναι λογικό να περιμένουμε πως η τρίτη και τελευταία προσθήκη στην δημοφιλή τριλογία της Square Enix θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως έχουμε ήδη αποκτήσει την περίοδο κυκλοφορίας του Final Fantasy VII Remake Part III, σύμφωνα πάντα με τους υπολογισμούς της ίδιας της Ιαπωνικής εταιρίας.

Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης των τίτλων, Yoshinori Kitase, δήλωσε πως ο λόγος που η ανάπτυξη του Final Fantasy VII Rebirth κύλησε τόσο ομαλά ήταν γιατί η Square Enix κατάφερε να διατηρήσει την ίδια ομάδα ανάπτυξης που είχε δουλέψει πάνω στο Final Fantasy VII Remake, ενώ ο πρώτος τίτλος της τριλογίας μπόρεσε επίσης να χτίσει τα θεμέλια ώστε οι μετέπειτα προσθήκες να έχουν ένα ξεκάθαρο μονοπάτι για να διαβούν.

Έτσι, είναι φυσικό να περιμένουμε την ίδια ομαλότητα ανάπτυξης και με το Final Fantasy VII Remake Part III, αφού για ακόμη μια φορά θα αναπτυχθεί από την ίδια ομάδα, που σημαίνει πως μπορούμε με ασφάλεια να περιμένουμε τον τίτλο να κυκλοφορήσει περίπου στο 2027, τρία χρόνια δηλαδή μετά το Rebirth.

Η ανάλυση αυτή μοιάζει ακόμη πιο αληθοφανής αν σκεφτούμε πως χρειάστηκαν 4 περίπου χρόνια για να κυκλοφορήσει το Rebirth μετά από το Remake, μιας και η Square Enix “δαπάνησε” έναν χρόνο για να αναπτύξει το DLC της Yuffie. Δηλαδή υπήρξαν 3 “καθαρά” χρόνια ανάπτυξης ανάμεσα στους δύο πρώτους τίτλους.

Ορισμένοι παίκτες ανέφεραν πως ο τίτλος θα μπορούσε να στοχεύσει στο να κυκλοφορήσει στις 7 Ιουλίου του 2027 (07/07/2027), κάτι που φυσικά θα ήταν άκρως ταιριαστό για την ολοκλήρωση της Final Fantasy VII Remake τριλογίας, και μιας και πέφτει Τετάρτη, έχουμε μια μικρή ελπίδα πως θα μπορούσε όντως να βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων εκείνη την ημέρα.

Για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στους PSholics.gr!

Πηγή.

Latest news
Featured Review

Outcast: A New Beginning | Review

6

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!