Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Ένας νέος αποκλειστικός για το PlayStation τίτλος καταφθάνει από την Jade Raymond

H Jade Raymond, η οποία βοήθησε σημαντικά στην δημιουργία διάσημων σειρών τίτλων όπως τα Assassin’s Creed και Watch Dogs, ανακοίνωσε την ίδρυση ενός νέου indie studio ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών με την ονομασία Haven. Το εν λόγω studio θα βρίσκεται στο Montreal του Καναδά και θα υποστηρίζεται πλήρως από την Sony Interactive Entertainment, έχοντας ως αποτέλεσμα τον πρώτο τίτλο που θα αναπτύξει, ο οποίος θα αποτελεί μια εντελώς νέα Πνευματική Ιδιοκτησία, να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η δημιουργία ενός ανεξάρτητου studio με την υποστήριξη της Sony Interactive Entertainment τους προσφέρει την απόλυτη ελευθερία που χρειάζονται για να αναπτύξουν τους τίτλους που πάντα ήθελαν και πως χαίρονται που έχουν την βοήθεια μιας εταιρίας που κατανοεί πλήρως την δημιουργική διαδικασία της ανάπτυξης τίτλων και είναι διάσημη για την απαράμιλλη ποιότητά της και την προσέγγισή της που βάζει τους παίκτες πάνω άπ’ όλα.

Προς το παρόν φυσικά είναι ακόμη νωρίς για να μάθουμε περισσότερα για τον επερχόμενο αποκλειστικό τίτλο, μείνετε όμως συντονισμένοι στους PSholics.gr για οτιδήποτε νεότερο!

Πηγή.

Latest news
Featured Review

Outcast: A New Beginning | Review

6

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!