Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Περισσότερα για το

Φήμη – Πολύ σύντομα η ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του God of War Ragnarok

Με μια νέα διαρροή να αποκαλύπτει και την περίοδο κυκλοφορίας του τίτλου.

Το God of War Ragnarok είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο πολυαναμενόμενους τίτλους των τελευταίων ετών, και κάθε νέα πληροφορία που αφορά την επόμενη περιπέτεια του Kratos είναι πάντα εξαιρετικά ευπρόσδεκτη. Έτσι λοιπόν, η ανακοίνωση της ημερομηνίας κατά την οποία θα κυκλοφορήσει ο τίτλος είναι κάτι που όλοι περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε και, όπως φαίνεται, δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε για πολύ ακόμα.

Σύμφωνα με την χρήστη του Twitter Millie Amand, η οποία είχε διαρρεύσει τον Wolverine τίτλο της Insomniac πριν αυτός ανακοινωθεί επίσημα, η ημερομηνία κυκλοφορίας του God of War Ragnarok θα ανακοινωθεί κατά την διάρκεια του Summer Game Fest, μέσα δηλαδή σε αυτήν την εβδομάδα.

Και, πριν πείτε πως η Sony μόλις πρόσφατα μας προσέφερε την δική της παρουσίαση και αν η ανακοίνωση έτοιμη να πραγματοποιηθεί θα επέλεγε να το κάνει μέσα από το State of Play και όχι στα πλαίσια μιας “ξένης” παρουσίασης, φτάνει μόνο να θυμηθούμε πως το ίδιο είχε συμβεί και με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Horizon Forbidden West, η οποία ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια του Gamescom Opening Night.

Επιπλέον, η πληροφορία αυτή αποκτά ακόμη περισσότερη βάση χάρη σε ένα ακόμη στοιχείο, την πρόσφατη αλλαγή στην placeholder ημερομηνία του τίτλου που εντοπίστηκε στην PSN βάση δεδομένων, την οποία μπορείτε να δείτε και παρακάτω.

Η παραπάνω διαρροή αναφέρει επίσης πως ο τίτλος μπορεί να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή ανάμεσα στον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2022, ενώ ένα ακόμη στοιχείο (το οποίο ωστόσο μοιάζει παρατραβηγμένο) καταφθάνει από έναν παίκτη ο οποίος ανέφερε ότι οργανώνοντας την PlayStation Store wishlist του κατά ημερομηνία κυκλοφορίας, το God of War Ragnarok τοποθετήθηκε ανάμεσα στο Tunic (27 Σεπτεμβρίου) και Forspoken (11 Οκτωβρίου), για την ώρα ωστόσο δεν μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε αν μια τέτοιου είδους ταξινόμηση μπορεί όντως να πραγματοποιηθεί.

Latest news
Featured Review

Withering Rooms | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!