Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Φήμη – Νέο Metal Gear Solid είναι το Abandoned σύμφωνα με νέο leak

Ένα από τα πιο hot θέματα του φετινού καλοκαιριού, είναι αδιαμφησβήτητα το Abandoned. Ο μυστήριος αυτός αποκλειστικός τίτλος του PlayStation 5 έχει καταφέρει να γίνει το νούμερο ένα θέμα συζήτησης και να ξεκινήσουν ορισμένες εικασίες και θεωρίες συνωμοσίας για το τι πραγματικά είναι. Εμείς εδώ στο PSholics.gr έχουμε καταθέσει την άποψη μας, για το τι πιστεύουμε ότι μπορεί να είναι το Abandoned, μέσα από το αποκαλυπτικό μας άρθρο μας 7+1 Λόγοι που αποδεικνύουν πως το Abandoned είναι στην πραγματικότητα το επόμενο Silent Hill.

Σήμερα, ένα καινούργιο leak από τον γνωστό Ρώσο insider, Anton Logninov, ο οποίος μας απέδειξε στο παρελθόν πως έχει καλή πληροφόρηση, καθώς διέρρευσε πληροφορίες για την κυκλοφορία των Horizon Zero Dawn Days Gone στο PC πριν αυτές γίνουν επίσημα, αναφέρει πως το  Abandoned είναι ή το Metal Gear Solid 6 ή το Remake του Metal Gear Solid. Μάλιστα τονίζει πως στην ανάπτυξη του τίτλου δεν έχει εμπλακεί καθόλου ο Hideo Kojima.

Προς το παρόν, τίποτα από όλα τα παραπάνω δεν είναι επίσημα και η πλήρες αποκάλυψη του Abandoned θα γίνει στις 10 Αυγούστου, μέσα από το επίσημο app του τίτλου, που θα βρείτε αποκλειστικά στο PS Store του PlayStation 5.

Latest news
Featured Review

Withering Rooms | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!