Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Το Dragon Age 4 δεν θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4

Φαίνεται πως φτάνουμε όλο και πιο κοντά στην εποχή που τα προηγούμενης γενιάς οικιακά συστήματα, όπως το PlayStation 4, θα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα για τα στούντιο ανάπτυξης, με τους τίτλους που αναπτύσσονται για αυτά να μειώνονται ολοένα και περισσότερο, καθώς δεν θέλουν να περιορίζουν την ποιότητα των δημιουργημάτων τους και να συμβιβάζονται με τις δυνατότητες των παλαιών κονσολών. Και ακριβώς αυτό επρόκειτο να συμβεί και σε έναν από τους πιο αναμενόμενους τίτλους, το Dragon Age 4.

Σύμφωνα λοιπόν με μια πρόσφατη αναφορά της ιστοσελίδας VentureBeat, η οποία εντόπισε μια καταγραφή ενός εκ των βασικών σχεδιαστών στην BioWare στο LinkedIn, και ύστερα επιβεβαίωσε την εν λόγω καταγραφή μέσω επικοινωνίας με την Electronic Arts, το Dragon Age 4 θα καταφθάσει μόνο στα οικιακά συστήματα νέας γενιάς (PlayStation 5, Xbox Series και στους υπολογιστές).

Φυσικά, τα νέα αυτά δεν συνοδεύονται από μεγάλη έκπληξη, μιας και την περίοδο κατά την οποία θα κυκλοφορήσει το Dragon Age 4 είναι ιδιαίτερα πιθανό το PlayStation 4 να μην στηρίζεται καν από την Sony. Για περισσότερες πληροφορίες ωστόσο, αλλά και την επίσημη ανακοίνωση της EA, μείνετε συντονισμένοι στους PSholics.gr!

Πηγή.

Latest news
Featured Review

Withering Rooms | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!