Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Περισσότερα για το

Το επόμενο Call of Duty διέρρευσε από… μια συσκευασία Monster

Ενώ την επίσημη ανακοίνωση "teasάρει" και η Sledgehammer Games.

Η σειρά Call of Duty έχει “πέσει θύμα” διαρροών πολυάριθμες φορές τα τελευταία χρόνια, έτσι λοιπόν θα ήταν κάπως κρίμα η παράδοση αυτή να μην συνεχιστεί και φέτος. Και, ακριβώς αυτό κατέληξε να γίνεται, με την επίσημη ονομασία του επόμενου Call of Duty τίτλου να κάνει την εμφάνισή της στο διαδίκτυο, και μάλιστα με τον πιο ιδιαίτερο -αλλά και κάπως αναμενόμενο- τρόπο.

Συγκεκριμένα, ένας χρήστης του Twitter κατάφερε να εντοπίσει μια σειρά από συσκευασίες του ενεργειακού ποτού Monster, οι οποίες απεικονίζουν το Call of Duty: Modern Warfare III. Όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, το λογότυπο του εν λόγω Call of Duty τίτλου μοιάζει αρκετά με το Call of Duty: Modern Warfare II, διατηρώντας την λατινική αρίθμηση και αποκτώντας έναν κόκκινο χρωματισμό, ενώ για ακόμη μια φορά το πρόσωπο της καμπάνιας ανήκει στον Captain Price, με τον Makarov να εντοπίζεται πίσω του.

Παράλληλα με την δημοσίευση αυτή, η Sledgehammer Games, το στούντιο δηλαδή που έχει αναλάβει την ανάπτυξη του Call of Duty: Modern Warfare III, ενημέρωσε το εξώφυλλό της στα social media με μια -όχι και τόσο αθώα πλέον- εικόνα, η οποία αποκαλύπτει εκ νέου το παραπάνω λογότυπο.

1500x500 Το επόμενο Call of Duty διέρρευσε από... μια συσκευασία Monster Call Of Duty | Call of Duty: Modern Warfare III

Η πλήρης αποκάλυψη του Call of Duty: Modern Warfare III φημολογείται πως θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα εν μέσω των Call of Duty: Modern Warfare ΙΙ και Warzone 2, μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στους PSholics.gr για οτιδήποτε νεότερο!

Latest news
Featured Review

Withering Rooms | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!