Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Περισσότερα για το

Νέο ρεκόρ πωλήσεων για το PlayStation 5

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία και μοιάζει πλέον ασταμάτητο!

Η ανοδική πορεία του PlayStation 5 γίνεται ολοένα και πιο αντιληπτή σε ολόκληρο τον κόσμο, φτάνοντας σε σημείο να δείχνει ασταμάτητο! Η δύσκολη περίοδος με τις τεράστιες ελλείψεις λόγω COVID έχει τελειώσει, η τεράστια προωθητική καμπάνια της Sony είναι εξαιρετικά αποτελεσματική, και η κονσόλα σπάει συνεχώς νέα ρεκόρ.

Το νέο ρεκόρ λοιπόν που κατάφερε να σπάσει αφορά για ακόμη μια φορά τις παγκόσμιες πωλήσεις του, οι οποίες μέσα σε ένα μόλις τρίμηνο, από την 1η Ιανουαρίου του 2023 μέχρι και τις 31 Μαρτίου του 2023, ξεπέρασαν τις 6.3 εκατομμύρια μονάδες. Ο αριθμός αυτός είναι ιδιαίτερα σημαντικός καθώς όχι μόνο ξεπέρασε σε έσοδα για την Sony όλα τα πρώτα τρίμηνα των προηγούμενων ετών, αλλά ξεπέρασε τις προσδόκιμες πωλήσεις της Sony δύο φορές, με τον ιαπωνικό Κολοσσό να υπολογίσει αρχικά την πώληση 5.2 εκατομμύρια μονάδων, και ύστερα την πώληση 6.2 εκατομμύρια μονάδων.

Αυτό σημαίνει πως το PlayStation 5 έχει πλέον φτάσει τις 38.4 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως από την πρώτη του κυκλοφορία, έναν αριθμό που δείχνει πως θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

Επιπλέον, οι ενεργοί συνδρομητές του PlayStation Plus έφτασαν τα 47.4 εκατομμύρια, διατηρώντας τον ίδιο λοιπόν αριθμό με την αντίστοιχη περίοδο του 2022, ενώ οι ενεργοί μηνιαίοι χρήστες του PlayStation Network άγγιξαν τους 108 εκατομμύριους, διαγράφοντας αύξηση 2 εκατομμυρίων σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Πηγή.

Latest news
Featured Review

Withering Rooms | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!