Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Και επίσημα αύξηση τιμής στα παιχνίδια της Capcom

Αρχή γενομένης με το Dragon's Dogma II.


Η Capcom ήταν από τις λίγες εταιρίες η οποία κράτησε τις τιμές των παιχνιδιών σε φυσιολογικά πλαίσια (59.99€) και δεν ακολουθήσε την πολιτική των Sony, Microsoft, EA, Take2 κτλ για κοστολόγηση των τίτλων στα 79.99€. Βέβαια, τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε δηλώσει πως οι AAA τίτλοι κοστίζουν πολύ λίγο, σε σχέση με την δουλειά και τον χρόνο που απαιτείται πλέον για μια νέα κυκλοφορία. Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως θα αλλά σύντομα, αρχή γενομένης με το Dragon’s Dogma ΙΙ, το οποίο θα κυκλοφορήσει πιο ακριβά, σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της.

Εχτές, η Ιαπωνική εταιρία είχε μια μικρή παρουσίαση, μέσα από την οποία μάθαμε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα για τον νέο της AAA τίτλο, το Dragon’s Dogma II, όπως την ημερομηνία κυκλοφορίας και τι θα περιλαμβάνει κάθε έκδοση του, ενώ έγινε γνωστό πως από εχτές θα μπορούσε να το κάνει και pre-order όποιος το επιθυμούσε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί και η τιμή του, η οποία είναι θα κυμαίνεται στα 74.99€ στο PlayStation Store, για την απλή του έκδοση.

Εσείς πιστεύετε ότι οι τιμές των παιχνιδιών είναι πολύ χαμηλές, όταν το κόστος και ο χρόνος ανάπτυξης τους είναι περίπου 100 φορές υψηλότερο από ότι στις προηγούμενες γενιές; 

Latest news
Featured Review

Withering Rooms | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!