Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Η γιγαντιαία Spring Sale προσφορά κατέφθασε στο PS Store

Βρείτε περισσότερους από 3.500 τίτλους σε έως και 75% έκπτωση!

Έφτασε η ώρα για μια από τις μεγαλύτερες προσφορές του ψηφιακού καταστήματος της Sony, του PlayStation Store, να κάνει την εμφάνισή της, και μιλάμε φυσικά για την ετήσια Spring Sale προσφορά!

Η εν λόγω προσφορά δίνει την δυνατότητα στους παίκτες να διαλέξουν ανάμεσα σε περισσότερους από 3.500 τίτλους σε έως και 75% έκπτωση, και χωρίζεται σε τέσσερις ιδιαίτερα χρήσιμες κατηγορίες ώστε να βρουν με μεγαλύτερη ευκολία αυτό ακριβώς που χρειάζονται.

Η πρώτη κατηγορία είναι η Best Sellers, η οποία περιλαμβάνει μερικούς από τους δημοφιλέστερους PlayStation τίτλους, όπως το Call of Duty: Modern Warfare III, το Banishers: Ghosts of New Eden, το STAR WARS Jedi: Survivor, και πολλά άλλα, ενώ η δεύτερη είναι η γνωστή Games Under €20, με τίτλους των οποίων οι κομμένες τιμές δεν ξεπερνούν τα €20, όπως το Red Dead Redemption 2, το It Takes Two, το Battlefield 2042, και άλλα.

Έπειτα, έχουμε την τρίτη κατηγορία με την ονομασία Multiplayer Games, που περιλαμβάνει online multiplayer τίτλους όπως το Skull and Bones, το NBA 2K24 Black Mamba Edition, το Mortal Kombat 1, και άλλα, και η τελευταία κατηγορία είναι η PS5 Games, η οποία περιλαμβάνει εκπληκτικούς PS5 τίτλους όπως το Alan Wake 2, το Hogwarts Legacy, το Assassin’s Creed Mirage, και πολλά άλλα.

Τις αναλυτικές λίστες της κάθε κατηγορίας μπορείτε να βρείτε εδώ: (Best Sellers, Games Under €20, Multiplayer Games, PS5 Games), ενώ ολόκληρη την προσφορά μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η Spring Sale προσφορά θα παραμείνει διαθέσιμη μέχρι και τις 10 Απριλίου, ενώ μέχρι και το τέλος της ημέρας μπορείτε ακόμη να επωφεληθείτε και από την Essential Picks προσφορά.

Latest news
Featured Review

Withering Rooms | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!