Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Περισσότερα για το

Διέρρευσαν περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά για το PlayStation 5 Pro

45% ταχύτερο rendering, σε σχέση με το απλό PlayStation 5!


Όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερες πληροφορίες έρχονται στην επιφάνεια για την “mid-gen refresh” έκδοση του PlayStation 5, το PlayStation 5 Pro. Αυτή τη φορά, ο γνωστός YouTuber Moore’s Law is Dead αναφέρει στο νέο video του, περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά για το “Project Trinity” αλλά και έγγραφα που έχει από τις πηγές του.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες που ακολουθούν, το raw rendering performance του PlayStation 5 Pro θα είναι 45% ταχύτερο από αντίστοιχο του απλού PlayStation 5, ενώ ray tracing του θα είναι από δύο έως τέσσερις φορές ταχύτερο, σε σχέση με αυτό του PlayStation 5. Επίσης, το PlayStation 5 Pro θα υποστηρίζει μια custom αρχιτεκτονική για machine learning, η οποία θα προσφέρει 300TOPS υπολογισμούς 8-bit και θα αποδίδει το λεγόμενο PlayStation Spectral Super Resolution. Τέλος, στη GPU θα έχουμε 67 TFLOPS 16-bit FP.

Μεγάλο στοίχημα για την Sony παραμένει η τιμή του PlayStation 5 Pro, καθώς εάν επαληθευτούν τα παραπάνω τεχνικά χαρακτηριστικά δύσκολα θα κοστολογηθεί κάτω από 600€.

 

Latest news
Featured Review

Withering Rooms | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!