Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Φήμη – Για το 2025 έχει προγραμματιστεί ο horror τίτλος της Firesprite

Σύμφωνα με ένα πρόσφατο βιογραφικό.

Ένας από τους τομείς που η Sony δεν έχει εξερευνήσει ακόμη σε μεγάλο βαθμό όσων αφορά τους first-party τίτλους της σε αυτήν την γενιά είναι αυτός του horror, με εξαίρεση φυσικά το Returnal. Γνωρίζουμε ωστόσο πως η Firesprite, ένα από τα νεότερα στούντιο των PlayStation Studios, η οποία έχει ήδη στην φαρέτρα της έναν άκρως ενδιαφέρον horror τίτλο (The Persistence), ετοιμάζει αυτό το διάστημα έναν νέο αποκλειστικό για το PlayStation 5 horror τίτλο, με άγνωστη ονομασία, και άγνωστο περιεχόμενο.

Αυτό όμως που ίσως και να μην είναι πλέον άγνωστο είναι η περίοδος κυκλοφορίας του, καθώς μια νέα καταγραφή που έκανε την εμφάνισή της πρόσφατα τοποθετεί τον ανώνυμο αυτό τίτλο στο 2025. Συγκεκριμένα, μια πρώην εργαζόμενη της Firesprite ονόματι Agnes Hvalstad, η οποία είχε αναλάβει την δημιουργία concept art για το εν λόγω στούντιο, ανέφερε σε ένα νέο της βιογραφικό στο Art Station πως εργαζόταν σε έναν “ΑΑΑ σκοτεινό horror” τίτλο, αναγράφοντας ως ημερομηνία το 2025. Λίγο αργότερα φυσικά έσπευσε να αλλάξει την ημερομηνία αυτή, αντικαθιστώντας την με το 2023, κάτι που υποθέτουμε πως αφορά πλέον την περίοδο κατά την οποία εργάστηκε πάνω στο εν λόγω project και όχι την προγραμματισμένη περίοδο κυκλοφορίας του, αλλά το ResetEra κατάφερε να αποσπάσει δύο screenshots πριν από την αλλαγή αυτή.

Φυσικά η Sony δεν έχει επισημοποιήσει ακόμη την ύπαρξη του εν λόγω τίτλου, και το 2025 βρίσκεται ακόμη αρκετά μακριά, μέχρι την επίσημη ανακοίνωσή του λοιπόν μείνετε συντονισμένοι στους PSholics.gr!

Πηγή.

Latest news
Featured Review

Withering Rooms | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!