Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Αποκαλύφθηκε το πρώτο παιχνίδι για το PlayStation VR 2

Ακολουθώντας την επίσημη ανακοίνωση της Sony για το επερχόμενο σύστημα εικονικής της πραγματικότητας, αλλά και την αποκάλυψη του νέου εντυπωσιακού και εργονομικού χειριστηρίου του, κατέφθασε επιτέλους ο καιρός να μάθουμε και το πιο σημαντικό στέλεχος του PSVR 2, τα παιχνίδια. Προφανώς είναι πολύ νωρίς για να αποκτήσουμε μια ολοκληρωμένη λίστα με τους τίτλους που θα κυκλοφορήσουν για αυτό το Next-Gen VR σύστημα, καθώς δεν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, παρόλα αυτά γνωρίζουμε πλέον έναν από αυτούς, ο οποίος θα ακούει στην ονομασία Low-Fi.

Ο εν λόγω cyberpunk thriller τίτλος βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Iris VR, και θα αποτελεί τον πνευματικό διάδοχο του TECHNOLUST. Θα τοποθετεί τους παίκτες σε έναν φουτουριστικό κόσμο ιδιαίτερα εμπνευσμένο από το Blade Runner με νέον φώτα και ιπτάμενα οχήματα, όπου θα χειρίζονται έναν αστυνομικό και θα εξιχνιάζουν φόνους και μυστήρια, θα περιπλανιούνται στην εντυπωσιακή αυτή πόλη και θα παλεύουν για να μην ενδώσουν στην διαφθορά. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer ανακοίνωσης του τίτλου παρακάτω.

Αρχικά, το Low-Fi ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης Summer of Gaming τον Ιούνιο του 2020 για το τρέχον PlayStation VR σύστημα, η έλευσή του όμως στο Next-Gen VR αποκαλύφθηκε μέσα από μια δημοσίευση στον επίσημο λογαριασμό του Blair Renaud, CEO της Iris VR, στο Twitter.

Το Low-Fi αναμένεται να κυκλοφορήσει για το PSVR 2, με άγνωστη για την ώρα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Latest news
Featured Review

Withering Rooms | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!