Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Αποκαλύφθηκαν τα εμπορικά σήματα των πέντε επόμενων The Dark Pictures τίτλων

Η εκδότρια εταιρία Bandai Namco Entertainment και το στούντιο ανάπτυξης Supermassive Games καταχώρησαν τα εμπορικά σήματα των πέντε επόμενων τίτλων της horror σειράς τίτλων της, The Dark Pictures, τα οποία μας αποκάλυψαν τις ονομασίες τους και ίσως μερικές πληροφορίες για αυτούς. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά μέσα από τους παρακάτω συνδέσμους.

Αυτά τα εμπορικά σήματα ωστόσο είναι αντιφατικά σε σχέση με τον αριθμό των τίτλων που είχαν δηλωθεί ότι θα αποτελούσαν την The Dark Pictures σειρά, καθώς μέχρι πρότινος γνωρίζαμε μόνο για οχτώ προσθήκες ενώ πλέον αντικρίζουμε εννέα. Η The Dark Pictures σειρά είχε αρχίσει με το The Dark Pictures Anthology: Man of Medan τον Αύγουστο του 2019 και συνέχισε με τα The Dark Pictures Anthology: Little Hope και The Dark Pictures Anthology: House of Ashes τον Οκτώβριο του 2020 και του 2021 αντίστοιχα, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει και το The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα βρει το δρόμο του προς τις PlayStation κονσόλες τον φετινό Οκτώβριο.

Όπως φαίνεται, οι The Craven Man, Directive 8020, Intercession και Winterfold θα αποτελέσουν βασικές προσθήκες στην δεύτερη “σεζόν” της The Dark Pictures σειράς, ενώ η ονομασία του The Dark Pictures Presents: O Death μπορεί να υποδηλώνει πως ο τίτλος θα είναι διαφορετικός από τους προηγούμενους, δεν γνωρίζουμε ωστόσο τι ακριβώς σημαίνει αυτό.

Dark Pictures Trademarks 01 21 22 768x432 1 Αποκαλύφθηκαν τα εμπορικά σήματα των πέντε επόμενων The Dark Pictures τίτλων Bandai Namco | Bandai Namco Entertainment | Supermassive Games

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους εν λόγω επερχόμενους horror τίτλους μείνετε συντονισμένοι στους PSholics.gr!

Latest news
Featured Review

Withering Rooms | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!