Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Φωτιές ανάβει η νέα teaser εικόνα του Abandoned

Μια από τις πιο καυτές συζητήσεις το τελευταίο διάστημα στην gaming βιομηχανία είναι φυσικά η όλο και πιο φανερή σχέση μεταξύ του BLUE BOX Games Studio και του Hideo Kojima. Από την πρώτη κιόλας ημέρα που το άγνωστο Ολλανδικό στούντιο ανάπτυξης μας έδωσε μια μικρή γεύση από τον επερχόμενο survival horror τίτλο του, το Abandoned, η PlayStation κοινότητα δημιούργησε μια σειρά από αρκετά δυνατές και “γειωμένες” φήμες για το γεγονός πως αυτή η αποκλειστική για το PlayStation 5 περιπέτεια είναι στην πραγματικότητα ένας νέος Silent Hill τίτλος, με τον Hassan Kahraman, Game Director της BLUE BOX, να προσπαθεί απελπισμένα να αποδείξει το αντίθετο. Καθώς όμως οι συζητήσεις αυτές εκσφενδονίζουν την δημοτικότητα του στούντιο στα ύψη, είναι λογικό οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από την προώθηση του τίτλου να βρίσκουν νέους τρόπους να ρίξουν επιπλέον λάδι στην φωτιά και να δημιουργήσουν ακόμη περισσότερες φήμες και εικασίες, με την πιο πρόσφατη προσπάθειά τους να γίνεται μέσω μιας teaser εικόνας.

Συγκεκριμένα, θέλοντας να προωθήσουν το νέο τους app με την ονομασία Realtime Experience, μέσα από το οποίο θα γίνει η πλήρης gameplay αποκάλυψη του τίτλου στις 10 Αυγούστου, η BLUE BOX ανάρτησε στο Twitter μια νέα εικόνα όπου μπορούμε να διακρίνουμε έναν θολό άνδρα με eyepatch αλλά και μια ακόμη πιο θολή πρόταση πάνω από την ονομασία του τίτλου. Ο άνδρας φυσικά παραπέμπει σε μια άλλη διάσημη σειρά τίτλων του Kojima, το Metal Gear, μιας όμως και το eyepatch του βρίσκεται σε διαφορετικό μάτι, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν επρόκειτο για τον Solid Snake ή για κάποιον άλλον χαρακτήρα.

Το ενδιαφέρον κομμάτι ωστόσο είναι το θολό κείμενο, για το οποίο υπάρχουν πολλές πιθανές λύσεις. Από το “Hideo Kojima and Guillermo del Toro” μέχρι και το “Directed by Hideo Kojima”, οι προτάσεις που αναφέρουν τον Kojima και ταιριάζουν με την τοποθέτηση των θολών λέξεων είναι πάρα πολλές, η πιο πιθανή ωστόσο πρόταση είναι το “Welcome to Silent Hill”.


Ποια είναι η δική σας γνώμη για το Abandoned; Είναι στην πραγματικότητα ένας νέος Sillent Hill τίτλος ή μια νέα και τελείως αθώα δημιουργία από την BLUE BOX;

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

4 Σχόλια:

  1. I visited many blogs however the audio quality for audio songs current at
    this website is genuinely marvelous.

    0
    0
    Απάντησε
  2. After looking at a handful of the blog posts on your
    web page, I truly like your technique of blogging.
    I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back in the
    near future. Take a look at my web site as well and let me know your
    opinion.

    0
    0
    Απάντησε
  3. What’s up, the whole thing is going perfectly here and ofcourse every one is sharing information, that’s truly excellent,
    keep up writing.

    0
    0
    Απάντησε
  4. I’m not that much of a internet reader to be honest but your blogs really
    nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your site to come back later on. Many thanks

    0
    0
    Απάντησε

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks for submitting your comment!