Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Φήμη – To πρώτο Expansion του Godfall θα ανακοινωθεί κατά την διάρκεια του Epic Games Showcase

Παρόλο που έγινε γνωστό πριν από την επίσημη κυκλοφορία του Godfall πως ο τίτλος θα αποκτήσει δύο Expansions στο μέλλον, με το πρώτο να καταφθάνει μέσα στο 2021, μέχρι στιγμής δεν καταφέραμε να αποκτήσουμε περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενό τους και την ακριβή ημερομηνία κατά την οποία αυτά θα γίνουν διαθέσιμα. Φαίνεται όμως πως αυτό επρόκειτο να αλλάξει σύντομα.

Ο επίσημος λογαριασμός του Godfall στο Twitter κοινοποίησε μια δημοσίευση από το Epic Games Store, η οποία αναφέρεται στο επερχόμενο Epic Games Showcase, αποκαλύπτοντας πως οι Counterplay Games και Gearbox Publishing θα μας τροφοδοτήσουν με νέες ανακοινώσεις για τον τίτλο τους κατά την διάρκειά του. Όπως αναφέραμε και παραπάνω, το πρώτο Expansion του Godfall αναμένεται να καταφθάσει μέσα στην φετινή χρονιά, είναι σχεδόν σίγουρο λοιπόν πως κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα αποκτήσουμε κάποια ενημέρωση σε μορφή trailer όπου θα αποκαλύπτεται το περιεχόμενό του.

Το Epic Games Showcase αναμένεται να διεξαχθεί την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου και ώρα 21:00, μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στους PSholics.gr για οτιδήποτε νεότερο!

Latest news
Featured Review

Rise of the Ronin | Review

7

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!