Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Φήμη – Υπό ανάπτυξη βρίσκεται PlayStation VR τίτλος βασισμένος στον κόσμο του Horizon Zero Dawn

Πριν από ενάμιση χρόνο περίπου, την εμφάνισή της έκανε μια φήμη για την ύπαρξη ενός PlayStation VR τίτλου βασισμένο στον κόσμο του Horizon Zero Dawn, με την ανάπτυξή του να πραγματοποιείτε από το SIE London Studio, το στούντιο της Sony δηλαδή που είναι υπεύθυνο για την δημιουργία PS VR τίτλων, όπως τo Blood & Truth. Παρόλα αυτά, η φήμη αυτή δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, κάνοντας την ύπαρξη του εν λόγω τίτλου να μοιάζει εξαιρετικά απίθανη. Μια αγγελία εργασίας όμως φαίνεται να τα αλλάζει όλα.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη καταχώρηση της Firesprite, η εταιρία ανάπτυξης προσλαμβάνει εργατικό δυναμικό για την δημιουργία ενός VR action adventure τίτλου προσαρμοσμένου από έναν από τους πιο πρωτότυπους και επιτυχημένους τίτλους των τελευταίων δέκα ετών, με τον εν λόγω τίτλο να έχει πραγματοποιήσει εκατομμύρια πωλήσεις. Ύστερα, κάτω από την θέση του Lead Producer αναγράφεται πως επρόκειτο για ένα εξαιρετικά συναρπαστικό project, καθώς συνεργάζονται με τον κάτοχο των Πνευματικών Δικαιωμάτων του τίτλου για να δημιουργήσουν ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στο εντυπωσιακό και πρωτότυπο σύμπαν που έχουν καθιερώσει, αξιοποιώντας και τις εντυπωσιακές δυνατότητες του VR για να δημιουργήσουν μια νέα αφηγηματική εμπειρία.

Η παραπάνω δήλωση θα μπορούσε φυσικά να αναφέρεται σε οποιονδήποτε επιτυχημένο τίτλο που κυκλοφόρησε τα τελευταία δέκα χρόνια, λαμβάνοντας υπόψιν μας όμως την προαναφερθούσα φήμη, φαίνεται πως ένας νέος PlayStation VR spin-off τίτλος τοποθετημένος στο σύμπαν του Horizon Zero Dawn βρίσκεται όντως υπό ανάπτυξη, μεταφέροντας όμως την δημιουργία του σε άλλα χέρια. Μιας και δεν υπάρχουν προς το παρόν επίσημες ανακοινώσεις ούτε από την Sony, αλλά ούτε και από την Firesprite, μείνετε συντονισμένοι στους PSholics.gr για οτιδήποτε νεότερο!

Πηγή.

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!