Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Φήμη – Υπό ανάπτυξη βρίσκεται το Sly Cooper 5

Παρόλο που η διάσημη platformer σειρά τίτλων Sly Cooper δεν έχει αποκτήσει μια νέα προσθήκη από το 2013 που κυκλοφόρησε το Sly Cooper: Thieves in Time, φαίνεται πως το αγαπημένο μας ρακούν ετοιμάζεται σιγά σιγά να επιστρέψει για μια ακόμη περιπέτεια. Σύμφωνα με έναν χρήστη του 4chan, ο οποίος και διέγραψε λίγο αργότερα την ανάρτησή του, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται υπό ανάπτυξη το Sly Cooper 5. Αυτή η δήλωση από μόνη της φυσικά δεν μας λέει και πολλά, απέκτησε άμεσα όμως περισσότερη βαρύτητα καθώς αυτόν τον ισχυρισμό έσπευσε να επιβεβαιώσει ο διάσημος για τις μέχρι τώρα επιβεβαιωμένες διαρροές του Shpeshal_Nick.

Ο εν λόγω leaker λοιπόν ανέφερε πως όχι μόνο το επόμενο Sly Cooper βρίσκεται καθοδόν, αλλά και πως δεν θα αναπτυχθεί από την Sucker Punch Productions, την εταιρία που είχε φέρει στον κόσμο τους τρεις πρώτους τίτλους (Sly Cooper and the Thievius Raccoonus, Sly 2: Band of Thieves και Sly 3: Honor Among Thieves). Στην συνέχεια, ερωτώμενος για το αν το Sly Cooper 5 θα αποτελεί την συνέχεια του Sly Cooper: Thieves in Time, του οποίου το τέλος μας άφησε σε αγωνία, δήλωσε πως δεν το γνωρίζει, καθώς η μόνη πληροφορία που του δόθηκε ήταν πως ο τίτλος βρίσκεται υπό ανάπτυξη, με συνεχή διαβεβαίωση πως η Sucker Punch δεν κρύβεται από πίσω.

Ακόμη, γνωρίζοντας πως η Sanzaru Games, η εταιρία που δημιούργησε το Sly Cooper: Thieves in Time, ανήκει πλέον στο Facebook με σκοπό την αποκλειστική δημιουργία τίτλων για τα συστήματα Oculus, μπορούμε αμέσως να αποκλείσουμε και αυτήν από την λίστα με τους υποψήφιους developers. Ποιο στούντιο όμως θα επαναφέρει στην ζωή τον Sly Cooper; Αυτό είναι ένα ερώτημα που θα απαντηθεί στο μέλλον, μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στους PSholics.gr για οτιδήποτε νεότερο!

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!