Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Περισσότερα για το

Φήμη – Υπό ανάπτυξη βρίσκεται το sequel του Deathloop

Σύμφωνα με την δήλωση ενός voice-actor που ίσως δεν έπρεπε να βγει στον αέρα.

Ένας από τους καλύτερους τίτλους του 2021 ήταν αναμφισβήτητα το Deathloop από τις Bethesda Softworks και Arcane Lyon, το οποίο μας προσέφερε ένα άκρως απολαυστικό σύστημα μάχης, ενδιαφέροντες χαρακτήρες, και ένα πρωτότυπο σύστημα επανάληψης της ίδιας ημέρας. Έτσι λοιπόν η δημιουργία επιπρόσθετου περιεχομένου, ή και μιας συνέχειας για αυτόν δεν μπορεί να θεωρηθεί αφύσικη, παρόλα αυτά έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία του τίτλου δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα επιστρέψουμε στον κόσμο του για μια νέα περιπέτεια. Ίσως όμως η άγνοιά μας αυτή να αλλάξει, καθώς φαίνεται πως οι δημιουργοί του μας ετοιμάζουν κάτι το καινούργιο.

Ο λόγος που το πιστεύουμε αυτό πηγάζει από τον Jason Kelley, τον voice-actor του Colt, ο οποίος κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης με το Streamily ερωτήθηκε για το ποια ήταν η κωδική ονομασία του τίτλου, και απάντησε πως δεν μπορούσε να τους την αποκαλύψει γιατί τόσο ο ίδιος όσο και η συνάδελφός του Ozioma Akagha (η ηθοποιός που υποδύεται την Julianna Blake) ακόμη προσλαμβάνονται από την Arcane Lyon κάτω από αυτήν την κωδική ονομασία. Μετά από αυτήν την πρωτοφανής δήλωση, ο Kelley έμεινε ακίνητος με γουρλωμένα μάτια, και είπε πως φαίνεται ότι ανέφερε κάτι που δεν έπρεπε να είχε αναφέρει, σφυρίζοντας έπειτα με ένοχο τρόπο.

Το βίντεο αυτό αναρτήθηκε από το Streamily στο YouTube πριν από δύο ακριβώς μήνες, στις 29 δηλαδή Οκτωβρίου, παρόλα αυτά η εν λόγω δήλωση ανακαλύφθηκε από το r/GamingLeaksandRumours μόλις σήμερα. Επιπλέον, η πεποίθηση πως θα υπάρξει sequel για τον τίτλο αποκτά ακόμη περισσότερη βάση για ακόμη μια φορά χάρη στον Kelley, καθώς τον Μάιο αποκάλυψε πως εργαζόταν πάνω σε ένα νέο project, και ανέφερε στα σχόλια πως επρόκειτο για έναν νέο τίτλο και όχι κάποιο απλό DLC του Deathloop (χωρίς ωστόσο να αναφέρει αν η νέα του εργασία συσχετίζεται με τον προηγούμενό του ρόλο).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μέλλον του Deathloop, μείνετε συντονισμένοι στους PSholics.gr!

Πηγή.

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!