Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Φήμη – Υπό ανάπτυξη βρίσκεται το Horizon Zero Dawn Remaster για το PS5

Η πρώτη περιπέτεια της Aloy φαίνεται πως θα δεχθεί την αντίστοιχη μεταχείριση του The Last of Us Part 1.

Μια νέα αναπάντεχη φήμη έκανε την εμφάνισή της μέσα στο Σαββατοκύριακο, που αφορά έναν από τους πιο αγαπημένους PlayStation τίτλους, το Horizon Zero Dawn. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα MP1ST, η οποία ισχυρίζεται πως απέκτησε τις εν λόγω πληροφορίες από πολυάριθμες πηγές, οι Sony Interactive Entertainment και Guerrilla Games ετοιμάζουν να φέρουν την πρώτη περιπέτεια της Aloy στο PlayStation 5, εν μέσω μιας remastered έκδοσης, τύπου The Last of Us Part 1. Την φήμη αυτή έσπευσαν να επιβεβαιώσουν και μια σειρά από “ενήμερες” πάνω στο θέμα διαδικτυακές διασημότητες, όπως επίσης και το VGC, ενώ μερικοί από αυτούς δήλωσαν πως η έκδοση αυτή θα είναι τόσο καλή, που είναι δύσκολο να προσδιορίσουν αν θα επρόκειτο για remaster ή remake.

Η ανάπτυξη της εν λόγω έκδοσης αποσκοπεί στο να φέρει την πρώτη περιπέτεια της Aloy πιο κοντά στο Horizon Forbidden West, και θα καταφθάσει παρέα με -κατά πολύ- βελτιωμένα γραφικά, τις επιλογές προσβασιμότητας που πρωτοεμφανίστηκαν στο sequel του τίτλου, αρκετά βελτιώσεις για την συνολική εμπειρία των παικτών, αναβαθμισμένα μοντέλα χαρακτήρων, βελτιωμένο φωτισμό και textures, και καλύτερα animations.

Τέλος, αναφέρθηκε και το γεγονός πως το Horizon Zero Dawn Remaster δεν είναι το μόνο project της Guerrilla Games, καθώς το στούντιο ετοιμάζει μια νέα Horizon online multiplayer co-op εμπειρία για τα PS5 και PC, η οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένη να αποτελέσει κομμάτι του Horizon Forbidden West, η Sony όμως αποφάσισε να το κυκλοφορήσουν ξεχωριστά ως standalone τίτλο.

Πως σας φαίνονται οι νέες αυτές φήμες; Θέλετε να δείτε το Horizon Zero Dawn Remaster ή πιστεύετε πως είναι ακόμη πολύ νωρίς;

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!