Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Φήμη – Υποψήφια για εξαγορά από την Sony είναι η FromSoftware

Σύμφωνα με την αναφορά ενός έγκριτου insider.

Από τότε που ο Jim Ryan της Sony Interactive Entertainment αποκάλυψε πως επρόκειτο να πραγματοποιηθούν ακόμη περισσότερες εξαγορές από τον Ιαπωνικό Κολοσσό, οι φημολογίες και οι εικασίες περί την ταυτότητα των στούντιο που σκοπεύει να αποκτήσει η Sony ρέουν ακατάπαυστα. Από την φήμη πως στο στόχαστρο βρίσκεται η Kojima Productions, την οποία διέψευσε ο Kojima λίγο αργότερα, μέχρι και την πιο προφανής απόκτηση της Deviation Games, ακούμε συνεχώς διάφορα ονόματα και ευελπιστούμε να ισχύει κάθε ένα από αυτά, ένα όμως όνομα που ακούστηκε πιο πρόσφατα ίσως να αποτελεί την σημαντικότερη εξαγορά όλων.

Αναφερόμαστε φυσικά στο μεγαθήριο στούντιο FromSoftware, τον δημιουργό του Elden Ring και των υπόλοιπων διάσημων souls τίτλων, με την φήμη περί εξαγοράς του να καταφθάνει από έναν έγκριτο insider, τον Dr. Serkan Toto. Ο εν λόγω αναλυτής και insider, που βρίσκεται και στην θέση του CEO της Kantan Games και προσφέρει παράλληλα υπηρεσίες καθοδήγησης, ανέφερε πως η FromSoftware είναι υποψήφια για εξαγορά από την Sony και επρόκειτο να ενταχθεί στο δυναμικό της πολύ σύντομα.

Φυσικά από την στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ούτε από την Sony αλλά ούτε και από την FromSoftware, κρατήστε για την ώρα μικρό καλάθι και μείνετε συντονισμένοι στους PSholics.gr για οτιδήποτε νεότερο!

Latest news
Featured Review

Rise of the Ronin | Review

7

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!