Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Φήμη – Στα σκαριά ένας νέος τρανταχτός PS5 exclusive τίτλος από την Square Enix

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ένα πράγμα που είναι ευρέως γνωστό και ιδιαίτερα ευχάριστο για την PlayStation κοινότητα είναι η εξαιρετική συνεργασία μεταξύ Sony και Square Enix. Το τελευταίο διάστημα η συνεργασία αυτή παρατηρείται ολοένα και περισσότερο, λόγω των αποκλειστικών για τις PlayStation κονσόλες τίτλων που κυκλοφόρησαν από την διάσημη εταιρία ανάπτυξης, όπως το Forspoken και τo Final Fantasy VII Remake, αλλά και το επερχόμενο Final Fantasy XVI, ακόμη και αν επρόκειτο για απλά timed-exclusives και, όπως φαίνεται, η εν λόγω συνεργασία θα συνεχίσει να ευημερεί για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως και για ολόκληρη την γενιά του PlayStation 5.

Μια ακόμη απόδειξη για αυτήν την ευημερία μας έχει ετοιμάσει ο Jordan Middler, ένας δημοσιογράφος του VGC, ο οποίος ανέφερε πως όχι μόνο η Square Enix επιθυμεί να δημιουργήσει και άλλους αποκλειστικούς για το PlayStation 5 τίτλους (που φυσικά θα κυκλοφορήσουν και για τους υπολογιστές), αλλά και πως ο επόμενος τέτοιου είδους τίτλος επρόκειτο να αποκαλυφθεί σύντομα, και μάλιστα θα είχε ήδη αποκαλυφθεί αν δεν είχε πραγματοποιηθεί η σχεδόν εξάμηνη καθυστέρηση του Final Fantasy XVI. Αυτός ο τίτλος, ο οποίος δεν θα επρόκειτο ούτε για έναν νέο Final Fantasy τίτλο (αποκλείουμε έτσι λοιπόν το Final Fantasy VII Remake Part II) αλλά ούτε και για κάποιο Kingdom Hearts ή Dragon Quest, βρίσκεται προσωρινά στο σκοτάδι καθώς η Square Enix φοβάται πως με την αποκάλυψή του θα επισκιαστεί το Final Fantasy XVI, του οποίου η πλήρης αποκάλυψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί φέτος την άνοιξη. Συμπεραίνουμε λοιπόν πως θα αντικρύσουμε έναν αναμφισβήτητα εντυπωσιακό τίτλο.

Βέβαια, η Square Enix δεν έχει ανακοινώσει ακόμη κάτι επίσημα, ο τρόπος με τον οποίον όμως μιλά για αυτόν ο Middler (περιμένοντας πως και πως την αποκάλυψή του για να μπορέσει επιτέλους να μιλήσει ανοιχτά για αυτόν) μας προσφέρει μια αρκετά γερή δόση σιγουριάς, μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στους PSholics.gr για οτιδήποτε νεότερο!

Πηγή.

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!