Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Φήμη – Πάνω στο Silent Hill 2 Remake εργάζεται η Bloober Team

Ενώ αρχικά θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation.

Από την ημέρα που ο διάσημος leaker Dusk Golem αποφάσισε να διαρρεύσει μια σειρά από εικόνες από το επερχόμενο Silent Hill, μια πληθώρα νέων πληροφοριών έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο, σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσει ακόμη περισσότερο η συνολική εικόνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον χρήστη του Twitter NateTheHate2, η πολωνική εταιρία ανάπτυξης Bloober Team, η οποία φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό πως αναπτύσσει έναν Silent Hill τίτλο, επρόκειτο να φέρει στην ζωή το Remake του Silent Hill 2. Το εν λόγω Remake θα καταφθάσει παρέα με επανασχεδιασμένους γρίφους και νέα endings, ενώ αρχικά θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation ως timed exclusive, γεγονός  που αποκτά ακόμη περισσότερη βάση χάρη στην νέα αναφορά για μια τεράστια συμφωνία μεταξύ Sony και Bloober Team για την ένταξη πολλών τίτλων της στο νέο PS Plus.

Τέλος, όπως ακριβώς και ο Dusk Golem, έτσι και ο NateTheHate2 αναφέρθηκε στο γεγονός πως θα υπάρξουν περισσότεροι από έναν Silent Hill τίτλοι, με τον έναν να είναι το εν λόγω Remake, τον δεύτερο να είναι μια νέα ιστορία (κατά πάσα πιθανότητα από αυτόν να προήλθαν οι εικόνες), ενώ θα καταφθάσουν και “side stories”, κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει μικρότερα projects.

Φυσικά, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να περιμένουμε μέχρι να καταφθάσει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τις εμπλεκόμενες εταιρίες, μέχρι τότε λοιπόν μείνετε συντονισμένοι στους PSholics.gr για οτιδήποτε νεότερο.

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!