Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Φήμη – Ο επόμενος τίτλος του Kojima θα αποκαλυφθεί στα The Game Awards 2021

Παρόλο που οι πολυάριθμες φημολογίες σχετικά με τον επερχόμενο μυστικό τίτλο του Hideo Kojima έχουν καταλαγιάσει το τελευταίο διάστημα, χωρίς να μας προσφέρουν πολλές νέες θεωρίες, εικασίες και λεπτομέρειες, ο διάσημος Ιάπωνας developer δεν έχει τελειώσει μαζί μας και συνεχίζει ακούραστα να εργάζεται στο επόμενο project του. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας μια σειρά από νέες φωτογραφίες, αυτή την φορά στο motion capture στούντιό του, μέσα από τις οποίες ξεπροβάλλουν διάφορα στοιχεία.

Αρχικά, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, ο Kojima έχει επιλέξει μια γυναίκα κασκαντέρ, όπου (πρώτη εικασία) κρίνοντας από την στάση των χεριών της φαίνεται να γνωρίζει κάποια πολεμική τέχνη. Επιπλέον, στο κάτω μέρος της πρώτης εικόνας μπορούμε να διακρίνουμε το πόδι από ένα ψεύτικο μωρό στο πάτωμα, ίσως λοιπόν μας προετοιμάζει για το Death Stranding 2, ενώ στην ίδια εικόνα μυστήριες φαίνονται και οι κούτες που έχουν τοποθετηθεί στο πλάι, δεν μπορούμε όμως ακόμη να καταλάβουμε τι σχηματίζουν (ίσως ένα S;).

Το πραγματικό ενδιαφέρον κομμάτι όμως βρίσκεται στα σχόλια, όπου για ακόμη μια φορά κατέφθασε ο Geoff Keighley, αναρτώντας το κλασικό του emoji που προμηνύει πως κάτι επρόκειτο να αποκαλυφθεί σύντομα. Κρίνοντας από το ιστορικό των δύο ανδρών, είναι ασφαλές να υποθέσουμε πως η αποκάλυψη του εν λόγω τίτλου θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια των The Game Awards 2021, τα οποία και θα παρουσιάσει ο Keighley.

Αλλά φυσικά το μυστήριο κατέχει έναν ακόμη κλάδο, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα αναφέραμε. Ο Hasan Kahraman της BLUE BOX, ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα ησυχίας και αδράνειας στο Twitter, ανάρτησε την ίδια κιόλας ημέρα μια δική του φωτογραφία από το motion capture στούντιό του. Έχοντας βέβαια υπόψιν του όλες τις θεωρίες που κυκλοφορούσαν από την ανακοίνωση του Abandoned, και την κακή φήμη που ισχυρίστηκε πως έφεραν αυτές οι θεωρίες στην BLUE BOX, θα ήταν λογικό να κρατηθεί μακριά από οποιαδήποτε συσχέτιση με τον Kojima, για ακόμη μια φορά όμως έκανε ακριβώς το αντίθετο, αναζωπυρώνοντας τις φήμες για την σχέση μεταξύ τους.

Εσείς τι πιστεύετε; Θα αποκαλυφθεί ο επόμενος τίτλος του Kojima στα TGA 2021; Και πως εμπλέκεται (ή όχι) η BLUE BOX;

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!