Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Περισσότερα για το

Φήμη – Ολοκληρωμένο στα χαρτιά το The Last of Us Part III

Αποκαλύφθηκαν και νέες πληροφορίες για τον επόμενο τίτλο της Naughty Dog

Παρόλο που το Uncharted 4: Legacy of Thieves Collection κατάφερε να σταθεί δίπλα στις νέες κυκλοφορίες του PlayStation 5, η Naughty Dog, που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στούντιο των PlayStation Studios, δεν μας έχει προσφέρει ακόμη κάποια νέα εμπειρία για την εν λόγω κονσόλα της Sony. Όπως όμως φαίνεται, ετοιμάζεται να μας τροφοδοτήσει με αρκετούς νέους τίτλους μέσα στα επόμενα χρόνια, κάτι που βέβαια είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν. Αυτήν την φορά όμως ο λογαριασμός του Twitter, Oops Leaks, ο οποίος έχει αποκτήσει ένα αρκετά καλό όνομα στην λίστα των leakers, αποφάσισε να μας προσφέρει νέες πληροφορίες για μερικούς από αυτούς, ξεκαθαρίζοντας την εικόνα ακόμη περισσότερο.

Συγκεκριμένα, μιλώντας αρχικά για το πολυαναμενόμενο multiplayer του The Last of Us Part II, δήλωσε πως ενώ στην αρχή είχε σχεδιαστεί ως ένα Battle Royale, στην συνέχεια η ιδέα αυτή αποσύρθηκε και την αντικατέστησε μια μίξη των Escape from Tarkov και The Division, με αρκετά στοιχεία του Fractions Multiplayer από τον πρώτο τίτλο, δημιουργώντας λοιπόν μια single-player εμπειρία σε έναν online τίτλο, αρκετά παρόμοια με τον επερχόμενο τίτλο The Day Before. Επιπλέον, ανέφερε και πως το εν λόγω mode θα ανακοινωθεί φέτος και θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023, αρχικά ως free-to-play τίτλος για το PlayStation 5, ενώ στην συνέχεια θα βρει και τον δρόμο του προς τους υπολογιστές.

Στην συνέχεια ανέφερε μια νέα πνευματική ιδιοκτησία, στην οποία ωστόσο δεν εμπλέκεται ο Neil Druckmann. Αυτός ο τίτλος θα είναι ένας όπως φαίνεται μέχρι στιγμής single-player fantasy τίτλος, και η ανάπτυξή του είναι αρκετά προχωρημένη. Τέλος, μίλησε και για το The Last of Us Part III, του οποίου το σενάριο είναι πλέον ολοκληρωμένο, και παρόλο που η ανάπτυξή του δεν έχει ξεκινήσει ακόμη λόγω της προαναφερθούσας νέας πνευματικής ιδιοκτησίας, η πρόσφατη επέκταση του στούντιο είναι αρκετά πιθανό να επιταχύνει την ανάπτυξή του, φέρνοντας στα χέρια μας την επόμενη περιπέτεια της Ellie πολύ πιο σύντομα.

Αυτήν την φορά ο leaker δεν αναφέρθηκε στο φημολογούμενο The Last of Us Remake, μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στους PSholics.gr για οτιδήποτε νεότερο!

Latest news
Featured Review

Rise of the Ronin | Review

7

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!