Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Φήμη – Νέο first-party στούντιο είναι υπεύθυνο πλέον για την ανάπτυξη του Twisted Metal

Παρόλο που η Sony Interactive Entertainment δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη την επιστροφή του Twisted Metal, οι φήμες που το περιτριγυρίζουν φαίνεται πως δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν σύντομα. Και, αυτήν την φορά, αφορά νέο το στούντιο που έχει αναλάβει την ανάπτυξη του τίτλου, καθώς, όπως εκμυστηρεύτηκε μια έμπιστη πηγή σε έναν από τους δημοσιογράφους του VGC, η Lucid Games που έφερε στην ζωή το Destruction AllStars δεν είναι πλέον υπεύθυνη για την σύλληψη του εν λόγω project. Για το αν αυτή η απόφαση από την Sony πάρθηκε λόγω της εμπορικής αποτυχίας του Destruction AllStars ή επειδή φάνηκε αργότερα πως δεν θα μπορούσαν να φέρουν εις πέρας αυτήν τους την αποστολή δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες, παρόλα αυτά γνωστό έγινε το νέο στούντιο που θα αναλάβει την ανάπτυξή του.

Και αυτό το στούντιο ακούσει στο όνομα Firesprite, το στούντιο που μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί πως θα βοηθήσει την Guerrilla Games να φέρει στο PlayStation VR2 το Horizon Call of the Mountain. Πέρα όμως από την ανάπτυξη του τίτλου, η Firesprite πήρε κάτι ακόμη από την Lucid Games, και συγκεκριμένα τον Game Director Matt Southern, τοποθετώντας τον στην ίδια θέση, απλώς σε άλλο στούντιο.

Αυτή η κίνηση από την Sony αποδεικνύει ακριβώς αυτό που είχε δηλώσει κατά την εξαγορά του εν λόγω στούντιο, ότι δηλαδή η Firesprite θα προσφέρει μια τεράστια βοήθεια τόσο στην ίδια όσο και στα υπόλοιπα στούντιο των PlayStation Studios, και σίγουρα ανυπομονούμε και εμείς να την εμπιστευτούμε με τον ίδιο τρόπο και να δούμε το τελικό αποτέλεσμα. Ένα όμως ερώτημα παραμένει μετέωρο μετά από αυτή την αλλαγή. Μήπως το Twisted Metal θα καταφθάσει εν τέλη στο PlayStation VR2, μετατρέποντάς τον σε έναν από τους υβριδικούς PlayStation 5 τίτλους που τόσο πολύ περιμένουμε; Μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα, μείνετε συντονισμένοι στους PSholics.gr για οτιδήποτε νεότερο!

Latest news
Featured Review

Withering Rooms | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!