Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Φήμη – Καταφθάνει νέος multiplayer Horizon τίτλος από την Guerrilla

Μια πληθώρα φημολογιών έχουν κάνει τον τελευταίο καιρό την εμφάνισή τους για τα στούντιο της Sony, όπως για τον Marvel multiplayer τίτλο που βρίσκεται υπό ανάπτυξη πιθανότατα από την Insomniac Games ή για τον Next-Gen VR Horizon τίτλο από την Firesprite, όμως η νέα φήμη που θα αναφέρουμε σήμερα αποκτά αμέσως περισσότερη βάση, καθώς προέρχεται απευθείας μέσα από την Guerrilla Games.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μια νέα αγγελία εργασίας που ανάρτησε το ολλανδικό στούντιο ανάπτυξης της Sony, η Guerrilla σκοπεύει να αναπτύξει έναν νέο multiplayer τίτλο, για τον οποίον χρειάζεται έναν senior social systems designer με πάθος για κοινότητες παικτών και κοινωνικές λειτουργίες, ώστε να εξερευνήσουν νέους και δημιουργικούς τρόπους για να έρθουν οι παίκτες πιο κοντά με άλλους παίκτες μέσα στο παιχνίδι. Επιπλέον, το εν λόγω πόστο όταν συμπληρωθεί θα εργαστεί εντός μιας ομάδας με πολλαπλούς σχεδιαστές εστιασμένους σε κοινωνικά συστήματα και λειτουργίες που θα κινούν το ενδιαφέρον των παικτών, εξασφαλίζοντας παράλληλα την παροχή ποιοτικών λειτουργιών.

Μια ακόμη θέση που επιθυμούν να συμπληρώσουν είναι και αυτή του senior game writer με εκτεταμένες γνώσεις ιστοριών και σχεδιασμού αφήγησης σε open-world RPG, online, και MMORPG τίτλους με σκοπό να αναπτύξει αποστολές και ενδιαφέρουσα εξιστόρηση.

Φυσικά, η εν λόγω αγγελία δεν αναφέρει κάπου πως επρόκειτο για έναν τίτλο βασισμένο στον κόσμο του Horizon, γνωρίζοντας ωστόσο (μέσω του VGC) πως η Guerrilla ήθελε πριν από καιρό να ενσωματώσει co-op στοιχεία στο Horizon Zero Dawn, μπορούμε να υποθέσουμε πώς κατάφερε εν τέλη να βρει τον τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την νέα multiplayer εμπειρία μείνετε συντονισμένοι στους PSholics.gr!

Latest news
Featured Review

Rise of the Ronin | Review

7

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!